Povezane vesti

Novi premijer Japana Jošihide Suga predstavio sastav kabineta

Slobodna Evropa pre 2 dana
Jošihide Suga izabran je za novog premijera Japana. On će naslediti Šinza Abea koji je prošlog meseca najavio ostavku iz zdravstvenih razloga. Novi šef kabineta japanskog premijera Kacunobu Kato predstavio je novi sastav Vlade Japana. Među… »

Izabrana nova Vlada Japana, nastavak Abeovog kursa

RTS pre 2 dana
U Tokiju je oformljena nova japanska vlada na čelu sa premijerom Jošihideom Sugom. Do inauguracije novog kabineta došlo je zbog ostavke Šinza Abea. U prestonici Japana Tokiju na vanrednoj sednici oba doma parlamenta glasanjem poslanika za premijera… »

Jošihide Suga izabran za novog premijera Japana

Politika pre 2 dana
TOKIO - Jošihide Suga izabran je za novog premijera Japana, javile su danas agencije. On će naslediti Šinza Abea koji je prošlog meseca najavio ostavku iz zdravstvenih razloga. Suga (71) je dobio 314 od 462 glasova u Donjem domu Parlamenta. Za izbor… »

Japanski parlament potvrdio: Suga novi premijer, sve ostalo po starom

Blic pre 2 dana
Japanski parlament izabrao je novog premijera Jošihide Sugu. Suga (71), dosadašnji glavni sekretar u vladi Šinzoa Abea, pobedio je u ponedeljak na izborima za predsednika vladajuće Liberalno demokratske stranke, čime je otvorio sebi put za imenovanje… »

Jošihide Suga novi premijer Japana

N1 Info pre 2 dana
Jošihide Suga izabran je za novog premijera Japana, javile su agencije. On će naslediti Šinza Abea koji je prošlog meseca najavio ostavku iz zdravstvenih razloga. Suga (71) je dobio 314 od 462 glasova u Donjem domu Parlamenta. Za izbor je bila… »

Jošihida Suga: Novi premijer Japana

Večernje novosti pre 2 dana
JAPANSKI parlament izabrao je danas Jošihidea Sugu za novog premijera. Suga (71), dosadašnji glavni sekretar u vladi Šinzoa Abea, pobedio je u ponedeljak na izborima za predsednika vladajuće Liberalno demokratske stranke, čime je otvorio sebi put za… »

Jošihida Suga izabran za novog premijera Japana

Telegraf pre 2 dana
Suga bi trebalo da u toku dana predstavi članove novog kabineta. Japanski parlament izabrao je danas Jošihidea Sugu za novog premijera. Suga (71), dosadašnji glavni sekretar u vladi Šinzoa Abea, pobedio je u ponedeljak na izborima za predsednika… »

Japan dobio novog premijera

Radio 021 pre 2 dana
Japanski parlament izabrao je novog premijera. Novi japanski premijer biće Jošihide Sugu. Suga (71), dosadašnji glavni sekretar u vladi Šinzoa Abea, pobedio je u ponedeljak na izborima za predsednika vladajuće Liberalno-demokratske stranke, čime je… »

Jošihida Suga izabran u parlamentu za novog premijera

RTV pre 2 dana
TOKIO - Japanski parlament izabrao je danas Jošihida Sugu za novog premijera. Suga (71), dosadašnji glavni sekretar u vladi Šinzoa Abea, pobedio je u ponedeljak na izborima za predsednika vladajuće Liberalno demokratske stranke, čime je otvorio sebi… »

Jošihida Suga izabran u parlamentu za novog premijera

Dnevnik pre 2 dana
TOKIO: Japanski parlament izabrao je Jošihidea Sugu za novog premijera. Suga (71), dosadašnji glavni sekretar u vladi Šinzoa Abea, pobedio je u ponedeljak na izborima za predsednika vladajuće Liberalno demokratske stranke, čime je otvorio sebi put za… »

Japan dobio novog premijera: Jošihide Suga (71) zvanično nasledio Abea ali nastavlja njegovu politiku!

Kurir pre 2 dana
Jošihide Suga izabran je za novog premijera Japana, javile su danas agencije. On će naslediti Šinza Abea koji je prošlog meseca najavio ostavku iz zdravstvenih razloga. Suga (71) je dobio 314 od 462 glasova u Donjem domu Parlamenta. Za izbor je bila… »

Jošihide Suga izabran za novog premijera Japana

Danas pre 2 dana
Jošihide Suga izabran je za novog premijera Japana, javile su danas agencije. On će naslediti Šinza Abea koji je prošlog meseca najavio ostavku iz zdravstvenih razloga. Suga (71) je dobio 314 od 462 glasova u Donjem domu Parlamenta. Za izbor je bila… »

Jošihide Suga izabran u parlamentu za novog premijera

RTS pre 2 dana
Japanski parlament izabrao je danas Jošihide Sugu za novog premijera. Suga (71), dosadašnji glavni sekretar u vladi Šinzo Abea, pobedio je u ponedeljak na izborima za predsednika vladajuće Liberalno demokratske stranke, čime je otvorio sebi put za… »

Yoshihide Suga novi premijer Japana

Al Jazeera pre 2 dana
Donji dom parlamenta dao je povjerenje bivšem sekretaru kabineta Shinza Abea. Yoshihide Suga izabran je za novog premijera Japana, glasanjem u donjem domu parlamenta. Suga će na toj poziciji zamijeniti Shinza Abea, koji je u augustu podnio ostavku iz… »

Vesti dana »