Povezane vesti

Vučić primio akreditive novih ambasadora: Predsednik s novim ambasadorima Izraela, Danske i Angole

Telegraf pre 2 dana
Ambasador Izraela je preneo pozdrave premijera Benjamina Netanjahua i rekao da državljani Srbije od danas ne moraju u karantin po dolasku u tu zemlju , a potom pozdravio rezultate razgovora u Vašingtonu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je… »

Novi ambasador Izraela u Srbiji pozdravio rezultate razgovora u Vašingtonu

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora Izraela Jahela Vilana, koji ga je obavestio da je od srede Srbija za Izrael na takozvanoj zelenoj listi, tako da srpski državljani ne moraju u karantin po dolasku u tu zemlju… »

Izraelski ambasador pozdravio rezultate razgovora u Vašingtonu

Danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora Izraela Jahela Vilana, koji je pozdravio rezultate razgovora u Vašingtonu i najavio da je Srbija od danas na „zelenoj listi“, odnosno da srpski državljani ne moraju u… »

Izrael stavio Srbiju na "zelenu listu", srpski državljani ne moraju u karantin

Radio 021 pre 2 dana
Ambasador Izraela Jahel Vilan rekao je da državljani Srbije od danas ne moraju u karantin po dolasku u tu zemlju. Vilan je danas predao akreditivna pisma predsedniku Aleksandru Vučiću. On je tom prilikom rekao da je od danas za Izrael Srbija na tzv… »

Srbija od danas na zelenoj listi: Našim građanima ne treba karantin po dolasku u ovu zemlju

Mondo pre 2 dana
Ambasador Izraela Jahel Vilan izjavio je da je Srbija od danas na tzv. zelenoj listi ove zemlje. Ambasador Izraela Jahel Vilan izjavio je da je Srbija od danas na tzv. zelenoj listi ove zemlje. Ovu informaciju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću… »

Ojačana saradnja Srbije i Izraela: Novi izraelski ambasador pozdravio rezultate pregovora u Vašingtonu

Srbija danas pre 2 dana
Prijatan susret sa izraelskim diplomatom. Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma ambasadora Izraela Jahela Vilana, koji mu je preneo pozdrave premijera Benjamina Netanjahua. Ambasador Vilan je najpre obavestio predsednika Vučića… »

Vučić sa meklaudovom: Prijem za ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva

Srbija danas pre 2 dana
O ovom susretu predsednik se oglasio na svom instagram nalogu buducnostsrbijeav. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva San Meklaud. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadorku… »

Predsednik Vučić primio akreditovana pisma novoimenovanih ambasadora (foto)

Srbija danas pre 2 dana
Sledi sastanak sa ambasadorkom UK. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora - Države Izrael Jahela Vilana, Kraljevine Danske Suzan Šajn i Republike Angole Alsina Konseisaoa. Predsednik… »

Naporan dan za predsednika Srbije: Vučić prima akreditive tri nova ambasadora, sledi sastanak sa ambasadorkom UK

Srbija danas pre 2 dana
Danas s novim ambasadorima Izraela, Danske i Angole. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas akreditivna pisma tri novoimenovana ambasadora. Jahel Vilan, ambasador Države Izrael, Suzan Šajn, ambasadorka Kraljevine Danske i Alsino Konseisao… »

Vesti dana »