Povezane vesti
U Sloveniji brojke nastavljaju da rastu: Za 24 sata rekordan broj novoobolelih
Telegraf 16.09.2020
U zemlji skoro dve nedelje nije zabeležen nijedan smrtni slučaj povezan sa koronom. U Sloveniji je za poslednja 24 sata testirano 3.123 građana, a na korona virus pozitivno je 123, što predstavlja rekordan broj zaraženih u jednom danu u toj zemlji… »
"Crni" dan za Mađarsku: Od korone preminulo osam osoba
Srbija danas 16.09.2020
Trenutno su registrovana 9.653 aktivna slučajeva. U Mađarskoj je u poslednja 24 sata preminulo osam osoba, duplo više nego prethodnog dana. Ukupno je do sada preminulo 654 osoba, dok se 4.153 ljudi oporavilo. Broj zaraženih porastao je u protekla 24… »
Korona virus: U Srbiji preminule još dve osobe, Tramp tvrdi da je reagovao „snažno“ i spasao hiljade života
Danas 16.09.2020
Dok su u Srbiji u poslednja 24 sata od posledica korona virusa preminule još dve osobe, broj zaraženih u Indiji prešao je pet miliona, a američki predsednik Donald Tramp negirao je da je pokušavao da umanji opasnost od epidemije. U Srbiji su… »
U Indiji broj zaraženih prešao pet miliona: U bolnicama nema dovoljno kreveta i kiseonika
Telegraf 16.09.2020
Porast broja obolelih zabeležen je nakon što je vlada ublažila mere za suzbijanje epidemije. U Indiji, zemlji koja je na drugom mestu po broju zaraženih u svetu, broj potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom prešao je pet miliona. Ukupno je… »
Vesti dana »
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
NIS uputio zahtev SAD, traže odlaganje sankcija na minimum 90 dana
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane