Povezane vesti
Boško Obradović: Vlast ne želi istinski dijalog s opozicijom
Danas 16.09.2020
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas za Betu da se vlast plaši dijaloga kao znaka sopstvene slabosti i da je sklonija negativnim kampanjama protiv političkih protivnika i diktaturi nego bilo kakvom društvenom dijalogu… »
Antonijević: Dijalog opozicije i vlasti za nekoliko nedelja
Nova 16.09.2020
Direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević najavio je nastavak dijaloga opozicije i vlasti, koji će u zavisnosti od situacije sa korona virusom, biti organizovan za nekoliko nedelja ili meseci i dodao da ima zainteresovanih u opoziciji… »
Antonijević: Nastavak dijaloga opozicije i vlasti za nekoliko nedelja ili meseci
Blic 16.09.2020
Direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević najavio je nastavak dijaloga opozicije i vlasti. U zavisnosti od situacije sa korona virusom, dijalog vlasti i opozicije će biti organizovan za nekoliko nedelja ili meseci, rekao je Antonijević… »
Vesti dana »
Rajaković ''uhapsio'' Bogdana, dobre igre i pobede Jovića i Micića
Sportske.net pre 52 minutajoš 14 povezanih
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 52 minutajoš 9 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Euronews pre 58 minutajoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 58 minutajoš 3 povezane