Povezane vesti

Zaplenjen kilogram marihuane, jedna osoba uhapšena

Politika pre 2 dana
Beogradska policija uhapsili je D. J. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Pretresom stana osumnjičenog policija je pronašla… »

Više akcija i hapšenje policije - zaplenjena marihuana i heorin

B92 pre 2 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenili su oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina. Tom prilikom su uhapsili N.Ž. (1988), I.S. (1996), A.Ć. (1989), A.D. (1992), U.Đ. (2000)… »

Pogledajte MUP u akciji, serija hapšenja u Beogradu: Osmorica pala zbog heroina i marihuane! (foto, video)

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenili su oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina i uhapsili N.Ž. (1988), I.S. (1996), A.Ć. (1989), A.D. (1992), U.Đ. (2000), D.S… »

Ugovarali poslove sa firmom u Čačku i nisu im plaćali

Nova pre 2 dana
M. T. (47) i A. T. (43) iz Prijepolja uhapšeni su u Čačku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela prevara u obavljanju privredne delatnosti i oštećenje poverilaca. M. T. se sumnjiči da je kao faktički vlasnik preduzetničke… »

Uhapšeni zbog prevare: Prijepoljci uzeli 3 miliona

Kurir pre 2 dana
ČAČAK - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su M. T. (1973) i A. T. (1977) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela prevara u obavljanju privredne delatnosti i oštećenje poverilaca. M. T… »

Četiri velike akcije beogradske policije: Uhapšeno sedam osoba, čuvari reda pretresli stanove i zaplenili drogu

Večernje novosti pre 2 dana
POLICIJA u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenila su oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina i uhapšeni su N.Ž. (32), I.S. (24), A.Ć. (31), A.D. (28), U.Đ. (20), D.S. (25) i A.G. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično… »

Zaplenjeno oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina, osmoro uhapšeno

Radio 021 pre 2 dana
Beogradska policija je, u više odvojenih akcija, zaplenila oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina i uhapsila N. Ž. (32), I. S. (24), A. Ć. (31), A. D. (28), U .Đ. (20), D. S. (25) i A. G. (20) zbog sumnje da su izvršili… »

4 Akcije beogradske policije: Upadali u stanove, pretresali kola, pronađeno 8 kilograma marihuane i više od pola kilograma…

Blic pre 2 dana
Policija u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenila su oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina i uhapšeni su N.Ž. (32), I.S. (24), A.Ć. (31), A.D. (28), U.Đ. (20), D.S. (25) i A.G. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično… »

(VIDEO) Uhapšeno osam dilera: Zaplenjen heroin i marihuana

Nova pre 2 dana
Beogradska policija u više odvojenih akcija, zaplenili je oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina i uhapsili N. Ž. (32), I.S. (24), A. Ć. (31), A. D. (28), U. Đ. (20), D. S. (25) i A. G. (20) zbog sumnje da su izvršili… »

Zaplenjena marihuana, uhapšeni osumnjičeni

RTS pre 2 dana
U više odvojenih akcija policija zaplenila oko osam kilograma marihuane i više od pola kilograma heroina. Tom prilkom policija je uhapsila N.Ž. (1988), I.S. (1996), A.Ć. (1989), A.D. (1992), U.Đ. (2000), D.S. (1995) i A.G. (2000) zbog postojanja… »

Zbog prevare iza rešetaka: U Čačku hapšena dvojica Prijepoljčana

Večernje novosti pre 2 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su M. T. (47) i A. T. (43) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela prevara u obavljanju privredne delatnosti i oštećenje poverilaca. Osumnjičenima je… »

Pokušao da zapali porodičnu kuću u Staroj Pazovi

B92 pre 2 dana
Policija iz Stare Pazove uhapsila je S. P. (36) zbog izazivanja opšte opasnosti, saopšteno je danas. Kako se navodi, on je osumnjičen da je u septembru prošle godine bacio flašu sa zapaljivom tečnošću u dvorište jedne porodične kuće u tom… »

Stara Pazova: Uhapšen zbog pokušaja paljenja porodične kuće

Radio 021 pre 2 dana
Policija je uhapsila S.P. (36) iz Stare Pazove zbog izazivanja opšte opasnosti. Kako se navodi, on je osumnjičen da je u septembru prošle godine bacio flašu sa zapaljivom tečnošću u dvorište jedne porodične kuće u tom mestu. Uhapšenom je… »

Dolijao posle godinu dana: U Staroj Pazovi uhapšen muškarac osumnjičen da je bacio zapaljivu tečnost na kuću

Kurir pre 2 dana
STARA PAZOVA - Policija u Staroj Pazovi uhapsila je S. P. (36), zbog sumnje da je u septembru 2019. godine, posle ponoći, bacio flašu sa zapaljivom tečnošću u dvorište jedne porodične kuće u Staroj Pazovi. Osumnjičenom se na teret stavlja… »

Mladić pokušao da zapali kuću u Pazovi! Uhapšen posle godinu dana

Mondo pre 2 dana
Osumnjičeni je priveden zbog izazivanja opšte opasnosti. Osumnjičeni je priveden zbog izazivanja opšte opasnosti Policija iz Stare Pazove danas je uhapsila je S.P. (36) zbog osnovane sumnje da je pre godinu dana počinio krivično delo. Kako se… »

Uhapšen zbog prodaje kilograma marihuane

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. J. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnjičenog policija… »

Hapšenje u Staroj Pazovi zbog izazivanja opšte opasnosti

RTV pre 2 dana
STARA PAZOVA - Policija u Staroj Pazovi uhapsila je S. P. (36), zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je u septembru prošle godine, posle ponoći, bacio flašu sa zapaljivom tečnošću u dvorište jedne… »

Hapšenje u Beogradu: U stanu pronađen kilogram marihuane

Blic pre 2 dana
Policija u Beogradu uhapsila je D. J. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnjičenog policija je pronašla veću kesu sa oko kilogram marihuane… »

Stara Pazova: Uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti

Dnevnik pre 2 dana
STARA PAZOVA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su S. P. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je u septembru prošle godine, posle ponoći, bacio… »

Velika Plana: Zaplenjeno pet pušaka i revolver

Pressek pre 2 dana
Policija u Smederevu uhapsila je D. G. (52) iz Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policijski službenici su u kući osumnjičenog… »

Šid: Uhapšeni u kući držao pušku, poštolj i metke različitog kalibra

Dnevnik pre 2 dana
SREMSKA MITROVICA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca iz Šida, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje… »

Uhapšen zbog pokušaja paljenja porodične kuće u Staroj Pazovi

Novi magazin pre 2 dana
Policija iz Stare Pazove uhapsila je S.P. (36) zbog izazivanja opšte opasnosti, saopšteno je danas. Kako se navodi, on je osumnjičen da je u septembru prošle godine bacio flašu sa zapaljivom tečnošću u dvorište jedne porodične kuće u tom gradu… »

Hapšenje u Beogradu: Osumnjičen da je prodavao drogu

Večernje novosti pre 2 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. J. (43) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnjičenog policija je pronašla veću kesu sa oko… »

BG: Hapšenje zbog droge

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. J. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnjičenog policija je… »

Pretresom stana policija pronašla kilogram marihuane

Nova pre 2 dana
Beogradska policija uhapsila je D. J. (43) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnjičenog policija je pronašla veću kesu sa oko kilogram marihuane, nekoliko kesica… »

Uhapšen diler u Beogradu: Policija mu našla skoro kilogram marihuane

Kurir pre 2 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. J. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnjičenog policija je pronašla… »

Vesti dana »