Povezane vesti
„Plašio sam se da neću preživeti koronu“
Vesti online 16.09.2020
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je da se plašio da će umreti od Covida-19 i dodao da se još uvek oseća jako umorno i iscrpljeno, ali da je srećan što je preživeo. – Sve me bolelo, nisam mogao da budem u istom položaju duže od minut… »
Berluskoni: Bojao sam se da neću preživeti koronu
Nova 16.09.2020
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je da se plašio da će umreti od kovida 19 i dodao da se još uvek oseća jako umorno i iscrpljeno, ali da je srećan što je preživeo. “Sve me bolelo, nisam mogao da budem u istom položaju duže od minut… »
Berluskoni se izvukao: Najteža su mi bila prva tri dana, mislio sam da neću preživeti
Kurir 16.09.2020
"Najteža su mi bila prva tri dana u bolnici. Činilo mi se da neću preziveti, osećao sam bolove u celom telu", izjavio je nekadašnji italijanski premijer i lider stranke "Forca Italija" Silvio Berluskoni o zarazi od kovid-19, zbog čega je bio… »
Vesti dana »
Vreme danas: Oblačno sa sunčanim intervalima, temeratura do 10 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane
Četiri osobe povređene, nema nastradalih: Ovo su detalji teške nezgode na autoputu - u sudaru učestvovalo devet vozila i jedan kamion (FOTO)
RINA pre 6 minutajoš 18 povezanih
U Hramu Svetog Save održan pomen povodom osam godina od ubistva Olivera Ivanovića (foto)
Euronews pre 21 minutajoš 17 povezanih
Venecuelanska dobitnica Novelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
Protesti su izgleda utihnuli, ali i nasilje: Da li se napetosti oko Irana smiruju nakon sednice Saveta bezbednosti UN?
Euronews pre 36 minutajoš 17 povezanih