Povezane vesti
„Plašio sam se da neću preživeti koronu“
Vesti online 16.09.2020
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je da se plašio da će umreti od Covida-19 i dodao da se još uvek oseća jako umorno i iscrpljeno, ali da je srećan što je preživeo. – Sve me bolelo, nisam mogao da budem u istom položaju duže od minut… »
Berluskoni: Bojao sam se da neću preživeti koronu
Nova 16.09.2020
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je da se plašio da će umreti od kovida 19 i dodao da se još uvek oseća jako umorno i iscrpljeno, ali da je srećan što je preživeo. “Sve me bolelo, nisam mogao da budem u istom položaju duže od minut… »
Berluskoni se izvukao: Najteža su mi bila prva tri dana, mislio sam da neću preživeti
Kurir 16.09.2020
"Najteža su mi bila prva tri dana u bolnici. Činilo mi se da neću preziveti, osećao sam bolove u celom telu", izjavio je nekadašnji italijanski premijer i lider stranke "Forca Italija" Silvio Berluskoni o zarazi od kovid-19, zbog čega je bio… »
Vesti dana »
U naredna 2 sata ovi delovi Srbije na udaru nevremena! Hitno se oglasio RHMZ, alarmi upozoravaju na čak 3 opasne pojave istovremeno
Blic pre 14 minutajoš 23 povezane
Đoković protiv Cicipasa - prvi put posle Pariza 2024. i prvi put na travi
RTS pre 3 minutajoš 24 povezane
Mundijal dobio novog heroja! Kinjones blistao, pa poručio: Nastavljamo borbu!
Kurir pre 8 minutajoš 17 povezanih
Od danas nova pravila za plaćanje putarine: Za ova vozila TAG je obavezan, kazne i do 2 miliona dinara
Telegraf pre 43 minutajoš 12 povezanih