Повезане вести
„Плашио сам се да нећу преживети корону“
Вести онлине 16.09.2020
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони рекао је да се плашио да ће умрети од Цовида-19 и додао да се још увек осећа јако уморно и исцрпљено, али да је срећан што је преживео. – Све ме болело, нисам могао да будем у истом… »
Берлускони: Бојао сам се да нећу преживети корону
Нова 16.09.2020
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони рекао је да се плашио да ће умрети од ковида 19 и додао да се још увек осећа јако уморно и исцрпљено, али да је срећан што је преживео. “Све ме болело, нисам могао да будем у истом… »
Берлускони се извукао: Најтежа су ми била прва три дана, мислио сам да нећу преживети
Курир 16.09.2020
"Најтежа су ми била прва три дана у болници. Чинило ми се да нећу презивети, осећао сам болове у целом телу", изјавио је некадашњи италијански премијер и лидер странке "Форца Италија" Силвио Берлускони о зарази од ковид-19, због… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 4 сатијош 4 повезане

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 2 сатајош 3 повезане

Опа! Маја и Јањуш завршили у кревету Не одвајају се откако су ушли у Елиту 9, Маринковићева се истопила
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане