Povezane vesti
Torta od kurir televizije! Posetili smo Branku Veselinović na 102 rođendan, a njena ljubavna priča je neverovatna!
Kurir 16.09.2020
Jedna od naših najboljih glumica Branka Veselinović danas proslavlja 102 rođendan. Više od 100 predstava i 50 televizijskih i filmskih uloga, mnogobrojne nagrade, humanitarni rad, sve to karakteriše Branku. Kurir televizija je posetila našu glumicu… »
Branka Veselinović napunila 102 godine! Glumica iskreno o velikoj ljubavi sa Mlađom, njegove reči kod lekara još pamti
Kurir 16.09.2020
Naša čuvena glumica Branka Veselinović danas puni 102 godine, a tom prilikom progovorila je o mnogim detaljima iz svog života i višedecenijske, plodne karijere. "Ja imam toliko mnogo uzbuđenja, igrala sam sa penzionerima na otvorenom. Bila sam i u… »
(Video) Branka Veselinović napunila 102 godine: Otvorila je dušu o svojoj velikoj ljubavi i putovanjima sa Desankom! "Da l'…
Blic 16.09.2020
Naša čuvena glumica Branka Veselinović danas puni 102 godine, a tom prilikom progovorila je za "Blic" o mnogim detaljima iz svog života i višedecenijske, plodne karijere. Branka je pred našim kamerama govorila o muškarcu kog je najviše volela, o… »
Živim život i ne brinem se: Glumica Branka Veselinović napunila 102. godine, sunča se i svaki dan radi gimnastiku
Večernje novosti 16.09.2020
NAŠA najstarija glumica Branka Veselinović je napunila 102 godine. Rođena je u Starom Bečeju 1918. godine, a tokom dugog i plodnog života igrala je u pedesetak televizijskih serija i filmova, dvostruko više pozorišnih predstava, uglavnom na sceni… »
Vesti dana »
Vesić zvanično podneo ostavku, Vučić kaže da ga nije naterao, Mitrović mu nudi posao
Jugmedia pre 1 satjoš 68 povezanih
Kriminalna grupa planirala ubistvo luke Bojovića: Četvorica uhapšena sa arsenalom oružja u automobilu na Novom Beogradu! Drugi put za 6 meseci na meti!
Kurir pre 9 minutajoš 39 povezanih
Počeli američki izbori: Donald Tramp i Kamala Haris se obratili biračima, stigli prvi rezultati, na kladionicama se preko noći desio totalni preokret
Nova pre 22 minutajoš 37 povezanih
Bačena boja i razbijeni prozori na prostorijama lokalnih odbora SNS-a u Novom Sadu
SEEbiz pre 1 satjoš 27 povezanih