Повезане вести
Убо баку из Ниша 26 пута, па се извинио: Мој отац је главни покретач злочина, силовао ме његов друг
Телеграф 16.09.2020
Инсистирао је да се не сећа злочина и наговестио стравичну могућност да је убио још некога, али да је и то заборавио. - Саосећам са породицом, гризе ме савест, стално плачем... Недавно ме је у притвору посетила бака по мајци… »
Владан убо баку 26 пута, па је дотукао чекићем: За убиство је крив мој отац, његов друг ме је силовао
Мондо 16.09.2020
У шокантној изјави на суду, Владан Граховац се позвао на наводно трауматичну прошлост. У шокантној изјави на суду, Владан Граховац се позвао на наводно трауматичну прошлост Владан Граховац (27) из Рашке који је 31. августа прошле… »
"Гризе ме савест": Свирепи иконописац Јелицу избо чак 26 пута, а сада се извињава њеној породици, они му не верују ништа…
Блиц 16.09.2020
“Знам да је то што сам урадио неопростиво. Гризе ме савест. Прошло је годину дана, ако има некога од родбине да је присутан желео бих да се још једном извиним и да кажем да ми је жао. Била ми је у посети бака са мајчине стране… »
Зверски претуко и убо 26 пута баку из ниша, па се правдао: Мој отац је главни покретач злочина, силовао ме његов друг
Вечерње новости 16.09.2020
САОСЕЋАМ са породицом, гризе ме савест, стално плачем... Недавно ме је у притвору посетила бака по мајци, расплакао сам је када сам је видео... Не могу ни да се ставим у ваш положај, могу само да се извиним - казао је данас пред… »
Суђење иконописцу за убиство бака вере: Прво плакао, па запрепастио изјавом, судија му одмах одузео реч
Курир 16.09.2020
Гризе ме савест због онога што сам учинио. Стално плачем. Недавно ми је била бака с мајчине стране и све је страшно што се догодило. Обаћам се оштећенима у сали (судници) - рекао је видно уплакан Владан Граховац из Рашке данас на… »
Вести дана »
Држава Вашингтон наредила хитну евакуацију у три предграђа Сијетла
Данас пре 22 минутајош 1 повезана
"Повлачимо се" Зет Доналда Трампа одустао од куповине и реконструкције зграде "Генералштаба"
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Ово је прва реакција мајке Брајана Волша! Ево шта је урадила када је чула да је њен син крив за убиство Београђанке
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана