Povezane vesti
Uručeni ključevi za 40 stanova izbegličkim porodicama u Kruševcu
RTS 16.09.2020
Regionalni stambeni program, zajednički je višegodišnji projekat Srbije, BiH, Crne Gore i Hrvatske, kako bi se trajno rešilo stambeno pitanje najugroženijih izbegličkih porodica u regionu. U Kruševcu uručeni ključevi 40 stanova. Vlada Srbije ostaje… »
Dačić: Ostajemo posvećeni rešavanju izbegličkog pitanja
RTV 16.09.2020
BEOGRAD - U Kruševcu su danas uručeni ključevi 40 stanova porodicama izbeglih sa prostora bivše Jugoslavije. Ceremoniji u Kruševcu, prisustvovali su ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, komesar za izbeglice i… »
Dačić u Kruševcu: Vlada Srbije posvećena rešavanju izbegličkog pitanja
Novi magazin 16.09.2020
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Kruševcu da je Vlada Srbije "snažno opredeljena i posvećena" rešavanju izbegličkog pitanja što je "jedna od najvažnijih moralnih obaveza Srbije i međunarodne zajednice". U govoru prilikom… »
Dačić: Vlada Srbije ostaje snažno opredeljena rešavanju izbegličkog pitanja
Danas 16.09.2020
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas da Vlada Srbije ostaje snažno opredeljena i posvećena rešavanju izbegličkog pitanja koje, kako je ocenio, predstavlja jednu od najvažnijih moralnih obaveza Srbije i… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 34 minutajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 2 satajoš 2 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 5 satijoš 1 povezana