Повезане вести
Белоруска опозициона лидерка за ВОА: Жао нам је што Путин подржава диктатора, а не народ
Глас Америке 16.09.2020
Белоруска опозициона лидерка Светлана Тихановскаја рекла је за Глас Америке да је грађанима у Белорусији жао што руски председник Владимир Путин подржава Александра Лукашенка, а не народ. "Веома нам је жао што господин Путин… »
Лукашенко: Тражио сам оружје од Путина
Нова 16.09.2020
Белоруски председник Александер Лукашенко рекао је у среду да је тражио руског председника Владимира Путина да снабде Белорусију оружјем док се суочава с масовним протестима због спорних избора. Говорећи руском министру одбране… »
Лукашенко: Тражио сам оружје од Путина, можемо да контролишемо ситуацију
Н1 Инфо 16.09.2020
Белоруски председник Александер Лукашенко рекао је у среду да је тражио руског председника Владимира Путина да снабде Белорусију оружјем док се суочава с масовним протестима због спорних избора. Говорећи руском министру одбране… »
Лукашенко: Тражио сам од Путина нове врсте оружја
РТС 16.09.2020
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је да је од руског председника Владимира Путина тражио да снабде Белорусију оружјем. Кремљ негира да је било разговора о оружју. Александар Лукашенко је то рекао током разговора… »
Лукашенко запрепастио свет - нема даље: Од Путина сам тражио наоружање
Правда 16.09.2020
Белоруски лидер Александар Лукашенко је изјавио да је током недавне посете Русији руског председника Владимира Путина питао за „неке типове наоружања“. „Рекао сам му – када дођете, видећемо шта нам је потребно и где је реално… »
Лукашенко изјавио да је од Путина тражио да Белорусију снабде оружјем
Слободна Европа 16.09.2020
Лидер Белорусије Александар Лукашенко изјавио је у среду да је од руског председника Владимира Путина затражио да Белорусију снабде оружјем, јавља Ројтерс и указује да захтев долази у тренутку у коме се Белорусија суочава са… »
Путине, наоружај ме! Лукашенко моли Русију за помоћ, а стотине хиљада демонстраната и даље на улицама
Мондо 16.09.2020
Да ли ће му председник Русије изаћи у сусрет? Да ли ће му председник Русије изаћи у сусрет? Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је да је од председника Русије Владимира Путина затражио да испоручи Белорусији… »
Вести дана »

Температура пада за 15 степени: Ристић најавио драстичну промену, хладни талас почиње овог датума
Мондо пре 1 сатјош 26 повезаних

Скуп подршке ухапшеном студенту Богдану: Слике са сахране су довољне
Луфтика пре 54 минутајош 18 повезаних