Povezane vesti

Ovo su detalji hapšenja gagija đoganija! Policija ga zaustavila na Pupinovom mostu, a evo šta kaže njegova sestra Nađa!

Ovo su detalji hapšenja gagija đoganija! Policija ga zaustavila na Pupinovom mostu, a evo šta kaže njegova sestra Nađa!

Kurir 16.09.2020
Gagi Đogani večeras je uhapšen zbog dve kesice, u kojima je navodno bio kokain koji je imao kod sebe, a njegova sestra Nađa Đogani se oglasila tim povodom. Njega je naime zaustavila interventna policija negde kod Pupinovog mosta i prilikom pretresa… »
Bio sam sportista, a onda sam počeo da se drogiram: Gagi Đogani priznao pred kamerama da je uzimao kokain (video)

Bio sam sportista, a onda sam počeo da se drogiram: Gagi Đogani priznao pred kamerama da je uzimao kokain (video)

Mondo 16.09.2020
Popularni denser je ranije govorio o problemima s nedozvoljenim supstancama. Popularni denser je ranije govorio o problemima s nedozvoljenim supstancama Denser Gagi Đogani uhapšen je u sredu uveče zbog nedozvoljenih supstanci koje je policija našla u… »
Đogani: Tukao ženu, drogirao se, a sad uhapšen zbog kokaina

Nova 16.09.2020
Gazmen Đogaj, Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", uhapšen je večeras u Beogradu jer je kod sebe imao dve kesice kokaina, saznaje Nova.rs. Nekadašnji muzičar, a u poslednje vreme rijaliti zvezda, i ranije je imao problema… »
Uhapšen Gagi Đogani: Kod sebe je imao dve kesice kokaina?! (video)

Uhapšen Gagi Đogani: Kod sebe je imao dve kesice kokaina?! (video)

Mondo 16.09.2020
Popularni denser priveden. Popularni denser priveden Pevač i učesnik Zadruge Gagi Đogani, uhapšen je večeras u Beogradu. Đogani je uhapšen u sredu, oko 20 časova, jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. Navodno su u pitanju dve kesice kokaina… »
Uhapšen Gagi Đogani! Policija denseru pronašla kokain!

Uhapšen Gagi Đogani! Policija denseru pronašla kokain!

Kurir 16.09.2020
Denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Gagi Đogani, navodno uhapšen je večeras u Beogradu. Gagi je pre pola sata navodno uhapšen, jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. U pitanju su navodno dve kesice kokaina, koje su pronađene u… »

Nova 16.09.2020
Gazmen Đogaj, Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", uhapšen je večeras u Beogradu jer je kod sebe imao dve kesice kokaina, saznaje Nova.rs. Nekadašnji muzičar, a u poslednje vreme rijaliti zvezda, i ranije je imao problema… »
Oglasio se Đole Đogani: Brat uhapšenog densera u šoku: "Nemoguće je da se vratio porocima"

Oglasio se Đole Đogani: Brat uhapšenog densera u šoku: "Nemoguće je da se vratio porocima"

Mondo 16.09.2020
"Čuli smo se pre dva dana..." "Čuli smo se pre dva dana..." Pevač i učesnik Zadruge Gagi Đogani, uhapšen je večeras u Beogradu. Đogani je uhapšen u sredu, oko 20 časova, jer je kod sebe navodno imao nedozvoljene supstance. Sada se oglasio njegov… »
Nakon vesti da je gagi uhapšen, oglasio se Đole Đogani: Šokiran sam, nemoguće da se vratio porocima!

Nakon vesti da je gagi uhapšen, oglasio se Đole Đogani: Šokiran sam, nemoguće da se vratio porocima!

Kurir 16.09.2020
Gagi Đogani večeras je navodno uhapšen zbog dve kesice kokaina koje je imao kod sebe, a njegov brat, Đole Đogani, rekao je šta misli o tome. "Šokiran sam, nemam ništa da kažem. Čuli smo se pre dan, dva. Verujte mi da sam sad zanemeo", rekao je… »
Gagi je ovako pričao o problemu sa narkoticima! Sa 38 sam počeo da se drogiram, umeo sam i da se nakljukam lekovima!

Gagi je ovako pričao o problemu sa narkoticima! Sa 38 sam počeo da se drogiram, umeo sam i da se nakljukam lekovima!

Kurir 16.09.2020
Gagi Đogani je večeras uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, a denser i nekadašnji učesnik "Zadruge" u više navrata je dosad pričao o problemu sa narkoticima. "Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako… »
Uhapšen Gagi Đogani, pao zbog kokaina

Uhapšen Gagi Đogani, pao zbog kokaina

Nova 16.09.2020
Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", uhapšen je večeras u Beogradu, saznaje Nova.rs. Gagi je uhapšen pre oko pola sata, a prema našim saznanjima, kod sebe je imao dve kesice kokaina.… »

Vesti dana »