Povezane vesti
Bio sam sportista, a onda sam počeo da se drogiram: Gagi Đogani priznao pred kamerama da je uzimao kokain (video)
Mondo 16.09.2020
Popularni denser je ranije govorio o problemima s nedozvoljenim supstancama. Popularni denser je ranije govorio o problemima s nedozvoljenim supstancama Denser Gagi Đogani uhapšen je u sredu uveče zbog nedozvoljenih supstanci koje je policija našla u… »
Ovo su detalji hapšenja gagija đoganija! Policija ga zaustavila na Pupinovom mostu, a evo šta kaže njegova sestra Nađa!
Kurir 16.09.2020
Gagi Đogani večeras je uhapšen zbog dve kesice, u kojima je navodno bio kokain koji je imao kod sebe, a njegova sestra Nađa Đogani se oglasila tim povodom. Njega je naime zaustavila interventna policija negde kod Pupinovog mosta i prilikom pretresa… »
Đogani: Tukao ženu, drogirao se, a sad uhapšen zbog kokaina
Nova 16.09.2020
Gazmen Đogaj, Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", uhapšen je večeras u Beogradu jer je kod sebe imao dve kesice kokaina, saznaje Nova.rs. Nekadašnji muzičar, a u poslednje vreme rijaliti zvezda, i ranije je imao problema sa… »
Gagi je ovako pričao o problemu sa narkoticima! Sa 38 sam počeo da se drogiram, umeo sam i da se nakljukam lekovima!
Kurir 16.09.2020
Gagi Đogani je večeras uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, a denser i nekadašnji učesnik "Zadruge" u više navrata je dosad pričao o problemu sa narkoticima. "Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro… »
Nakon vesti da je gagi uhapšen, oglasio se Đole Đogani: Šokiran sam, nemoguće da se vratio porocima!
Kurir 16.09.2020
Gagi Đogani večeras je navodno uhapšen zbog dve kesice kokaina koje je imao kod sebe, a njegov brat, Đole Đogani, rekao je šta misli o tome. "Šokiran sam, nemam ništa da kažem. Čuli smo se pre dan, dva. Verujte mi da sam sad zanemeo", rekao je Đole o… »
Oglasio se Đole Đogani: Brat uhapšenog densera u šoku: "Nemoguće je da se vratio porocima"
Mondo 16.09.2020
"Čuli smo se pre dva dana..." "Čuli smo se pre dva dana..." Pevač i učesnik Zadruge Gagi Đogani, uhapšen je večeras u Beogradu. Đogani je uhapšen u sredu, oko 20 časova, jer je kod sebe navodno imao nedozvoljene supstance. Sada se oglasio njegov brat… »
Đogani: Tukao ženu, drogirao se, a sad uhapšen zbog kokaina
Nova 16.09.2020
Gazmen Đogaj, Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", uhapšen je večeras u Beogradu jer je kod sebe imao dve kesice kokaina, saznaje Nova.rs. Nekadašnji muzičar, a u poslednje vreme rijaliti zvezda, i ranije je imao problema sa… »
Uhapšen Gagi Đogani! Policija denseru pronašla kokain!
Kurir 16.09.2020
Denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Gagi Đogani, navodno uhapšen je večeras u Beogradu. Gagi je pre pola sata navodno uhapšen, jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. U pitanju su navodno dve kesice kokaina, koje su pronađene u… »
Uhapšen Gagi Đogani: Kod sebe je imao dve kesice kokaina?! (video)
Mondo 16.09.2020
Popularni denser priveden. Popularni denser priveden Pevač i učesnik Zadruge Gagi Đogani, uhapšen je večeras u Beogradu. Đogani je uhapšen u sredu, oko 20 časova, jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. Navodno su u pitanju dve kesice kokaina koje… »
Uhapšen Gagi Đogani, pao zbog kokaina
Nova 16.09.2020
Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", uhapšen je večeras u Beogradu, saznaje Nova.rs. Gagi je uhapšen pre oko pola sata, a prema našim saznanjima, kod sebe je imao dve kesice kokaina.… »
Vesti dana »
Prijava za upis bespravnih objekata do 24. oktobra uz opravdanje za kašnjenje
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
AMSS: Promenljivi uslovi vožnje, ujutro magla i smanjena vidljivost
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
Pojačana kontrola saobraćaja na putevima PU Leskovac narednih sedam dana
Jugmedia pre 43 minutajoš 25 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 8 minutajoš 3 povezane
Tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Beta pre 13 minutajoš 16 povezanih