Povezane vesti

Oglasio se Gagi Đogani posle privođenja: Upao sam u probleme

Nova pre 14 dana
Popularni denser Gagi Đogani, koji je večeras uhapšen, oglasio se na društvenim mrežama nakon što je pušten iz Policijske stanice u Zemunu. “Dobro sam. Hvala što se brinete za mene. Upao sam u probleme ali rešiću ih sam! Hvala na… »

Gagi Đogani pušten iz pritvora: Obratio se svima posle hapšenja zbog kokaina: "Upao sam u probleme, rešiću ih sam"

Blic pre 14 dana
Gagi Đogani je uhapšen zbog nedozvoljenih supstanci, a sada se oglasio na svom Instgaram profilu. Naime, on je pušten da se brani sa slobode, nakon što je priveden zbog posedovanja dve kesice kokaina. - Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u… »

Kod Pupinovog mosta: Uhapšen Gagi Đogani

Večernje novosti pre 14 dana
DENSER i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Gagi Đogani, navodno je uhapšen večeras u Beogradu. Gagi je, kako prenose mediji, uhapšen, jer je kod sebe imao "nedozvoljenu supstancu u privatnom posedu". Njega je, navode mediji, kod Pupinovog… »

Đole Đogani se oglasio nakon gagijevog hapšenja: "Šokiran sam, nemoguće da se vratio porocima"

Blic pre 14 dana
Gagi Đogani večeras je uhapšen zbog dve kesice kokaina koje je imao kod sebe, a njegov brat, Đole Đogani, rekao je za "Blic" šta misli o tome. - Šokiran sam, nemam ništa da kažem. Čuli smo se pre dan, dva. Verujte mi da sam sad zanemeo - rekao… »

"Radite ono što vas čini srećnim": Gagi je uhapšen zbog posedovanja kokaina, a evo šta je poručio dva dana pre nego što…

Blic pre 14 dana
Denser Gagi Đogani uhapšen je danas, nakon što je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, dok je njegov problem sa narkoticima od ranije poznat javnosti. Gagi je poslednjih dana odmarao na Kopaoniku, a večeras je uhapšen u srpskoj… »

Uhapšen Gagi Đogani: Kod sebe je imao dve kesice kokaina

Blic pre 14 dana
Denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Gagi Đogani, uhapšen je večeras u Beogradu, saznaje "Blic". Gagi je, prema našim saznanjima, pre pola sata uhapšen, jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. U pitanju su dve kesice kokaina, koje… »

"Nije bio sav svoj": Baki progovorio o gagijevom hapšenju! Čuli su se pre par dana, evo šta mu je tada rekao

Blic pre 14 dana
Gagi Đogani večeras je uhapšen, nakon što su kod njega pronađene dve kesice kokaina, a njegov bratanac, Baki B3, oglasio se ovim povodom. - Nema šanse, možda je neko to slagao. Čuli smo se pre par dana, bio je u stanu sa nekom drugaricom i drugom… »

"Sa 38 sam počeo da se drogiram, Uzimao sam kokain i kljukao sam se lekovima": Gagi je uhapšen, a ovako je pričao o problemu…

Blic pre 14 dana
Gagi Đogani je večeras uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, a denser i nekadašnji učesnik "Zadruge" u više navrata je dosad pričao o problemu sa narkoticima. - Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako… »

Vesti dana »