Повезане вести
Огласио се Гаги Ђогани после привођења: Упао сам у проблеме
Нова 17.09.2020
Популарни денсер Гаги Ђогани, који је вечерас ухапшен, огласио се на друштвеним мрежама након што је пуштен из Полицијске станице у Земуну. “Добро сам. Хвала што се бринете за мене. Упао сам у проблеме али решићу их сам! Хвала на… »
Гаги Ђогани пуштен из притвора: Обратио се свима после хапшења због кокаина: "Упао сам у проблеме, решићу их сам"
Блиц 16.09.2020
Гаги Ђогани је ухапшен због недозвољених супстанци, а сада се огласио на свом Инстгарам профилу. Наиме, он је пуштен да се брани са слободе, након што је приведен због поседовања две кесице кокаина. - Добро сам, хвала што… »
Код Пупиновог моста: Ухапшен Гаги Ђогани
Вечерње новости 16.09.2020
ДЕНСЕР и некадашњи учесник ријалитија "Задруга", Гаги Ђогани, наводно је ухапшен вечерас у Београду. Гаги је, како преносе медији, ухапшен, јер је код себе имао "недозвољену супстанцу у приватном поседу". Њега је, наводе… »
Ђоле Ђогани се огласио након гагијевог хапшења: "Шокиран сам, немогуће да се вратио пороцима"
Блиц 16.09.2020
Гаги Ђогани вечерас је ухапшен због две кесице кокаина које је имао код себе, а његов брат, Ђоле Ђогани, рекао је за "Блиц" шта мисли о томе. - Шокиран сам, немам ништа да кажем. Чули смо се пре дан, два. Верујте ми да сам сад… »
"Радите оно што вас чини срећним": Гаги је ухапшен због поседовања кокаина, а ево шта је поручио два дана пре него што је…
Блиц 16.09.2020
Денсер Гаги Ђогани ухапшен је данас, након што је полиција код њега пронашла две кесице кокаина, док је његов проблем са наркотицима од раније познат јавности. Гаги је последњих дана одмарао на Копаонику, а вечерас је ухапшен… »
"Са 38 сам почео да се дрогирам, Узимао сам кокаин и кљукао сам се лековима": Гаги је ухапшен, а овако је причао о проблему…
Блиц 16.09.2020
Гаги Ђогани је вечерас ухапшен, јер је полиција код њега пронашла две кесице кокаина, а денсер и некадашњи учесник "Задруге" у више наврата је досад причао о проблему са наркотицима. - Узимао сам кокаин, а умео сам да се… »
"Није био сав свој": Баки проговорио о гагијевом хапшењу! Чули су се пре пар дана, ево шта му је тада рекао
Блиц 16.09.2020
Гаги Ђогани вечерас је ухапшен, након што су код њега пронађене две кесице кокаина, а његов братанац, Баки Б3, огласио се овим поводом. - Нема шансе, можда је неко то слагао. Чули смо се пре пар дана, био је у стану са неком… »
Ухапшен Гаги Ђогани: Код себе је имао две кесице кокаина
Блиц 16.09.2020
Денсер и некадашњи учесник ријалитија "Задруга", Гаги Ђогани, ухапшен је вечерас у Београду, сазнаје "Блиц". Гаги је, према нашим сазнањима, пре пола сата ухапшен, јер је код себе имао недозвољене супстанце. У питању су две… »
Вести дана »

Студент из Пазара: Невероватан дочек у Чачку, те ствари нас пуне енергијом
Н1 Инфо пре 59 минутајош 26 повезаних

"Врло брзо ће се сазнати права истина!" Саша Обрадовић пред Басконију одговорио на питање које занима све навијаче!
Курир пре 4 минутајош 33 повезане