Povezane vesti
Đole Đogani o Gagijevom hapšenju: Ne uvlačite me u tu bruku
Nova 17.09.2020
Nakon što je Gagi Đogani sinoć uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, Đole Đogani se obratio javnosti i izneo svoj stav o celoj situaciji. “U svetlu najnovijih dešavanja i pritiska novinara koji je usledio, ovom prilikom želeo… »
"Dokle: Više?! Umoran sam zbog ponašanja ljudi iz moje familije, ni ime im više ne pominjem" Đole Đogani o Gagijevom hapšenju…
Blic 17.09.2020
Nakon što je Gagi Đogani sinoć uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, Đole Đogani se obratio svima i izneo jasan stav o celoj situaciji. - U svetlu najnovijih dešavanja i pritiska novinara koji je usledio, ovom prilikom želeo bih… »
Gagiju Đoganiju zbog kokaina preti do tri godine robije
Nova 17.09.2020
Popularni denser Gagi Đogani priveden je noćas u Beogradu, a prema našim saznanjima, policija je kod njega pronašla dve kesice kokaina. Prema Krivičknom zakoniku, Đoganiju zbog neovlašćenog držanja manje količine opojnih droga preti do tri godine zatvora… »
Luna je mislila da sam se predozirao! Gagi Đogani priveden zbog kokaina, pa pušten, a nju je okrivio za sve!
Kurir 17.09.2020
Gagi Đogani uhapšen je na Pupinovom mostu navodno sa dve kesice kokaina. Gagi je posle nekoliko sati pušten iz policije u Zemunu i oglasio se rečima kako je upao u probleme koje će sam rešiti. Gagi se godinama borio sa porocima, a tokom "Zadruge 2"… »
"Gagi se ne javlja nikome! Nije mali... Sam radi šta želi" Đogani pušten iz pritvora, a njegov bratanac izneo u javnost…
Blic 17.09.2020
Gagi Đogani juče je priveden, nakon što su kog njega pronađene kesice sa kokainom, a sinoć je pušten na slobodu. Njegov bratanac Baki B3 oglasio se nakon saznanja šta se dogodilo sa Gagijem. - Javili su mi da je pušten. Nisam se još uvek čuo sa njim, ne… »
"Gagija sam pronašao na podu, onesvestio se zbog droge, pa sam ga odvezao u bolnicu": Denser je zbog narkotika prošao pakao, a…
Blic 17.09.2020
Denser Gagi Đogani juče je priveden zbog posedovanja dve kesice kokaina, da bi u toku noći bio pušten, pa se i oglasio na društvenim mrežama. - Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju - napisao je Gagi… »
Vesti dana »
Snimak mesta pada aviona: Loše vreme i magla otežavaju uviđaj (VIDEO)
N1 Info pre 45 minutajoš 55 povezanih
BLOG UŽIVO Dijana Hrka ne odustaje od štrajka glađu, studenti zabrinuti za njeno zdravlje
Nova pre 10 minutajoš 62 povezane
Fiskalni savet: Najvažnije očuvanje stabilnosti, strategija odgovorila tom zadatku
RTV pre 9 satijoš 19 povezanih
Željko Obradović otkrio šta je presudilo u porazu Partizana
Sportske.net pre 15 minutajoš 29 povezanih