Povezane vesti
Nataša Bekvalac u susret 40. Rođendanu: I dalje živim od ljubavi, snova i maštanja!
Mondo 17.09.2020
Pevačica se tri puta razvodila, ali nije izgubila veru u ljubav, samo - jednu stvar više ne radi! Pevačica se tri puta razvodila, ali nije izgubila veru u ljubav, samo - jednu stvar više ne radi! Nataša Bekvalac će uskoro proslaviti 40. rođendan, a kako… »
Nataša o svojim neuspelim brakovima: "Sve moje drugarice su mnogo pametnije od mene, pa moji ljubavni saveti baš i nisu…
Prva 17.09.2020
Pevačica će uskoro proslaviti 40. rođendan, a kako sama kaže, nimalo se ne plaši godina, već se trudi da život provede u radosti. "Ulazim u godine u kojima se sve manje plašim bilo čega, a pogotovo svojih rođendana, godina koje dolaze. Godine i život i… »
3 Puta se razvodila, ali nije izgubila veru u ljubav: Nataša iskreno o deci, vaspitanju, ali jednu stvar više ne radi
Kurir 17.09.2020
Pevačica Nataša Bekvalac će uskoro proslaviti 40. rođendan, a kako sama kaže, nimalo se ne plaši godina, već se trudi da život provede u radosti. - Ulazim u godine u kojima se sve manje plašim bilo čega, a pogotovo svojih rođendana, godina koje dolaze… »
Vesti dana »
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 63 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu pljuskova i upozorenja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 41 povezana
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 54 povezane
(Uznemirujuće) Snimak jezive nesreće u Kraljevu: Velikom brzinom preticao na punoj liniji, pa izleteo na trotoar i pokosio porodicu, devojčica (5) preminula!
Kurir pre 45 minutajoš 36 povezanih
Vučić: Neću bežati iz države, svaki zatvor u Srbiji mi je lepši od sunca bilo gde na svetu
Beta pre 0 minutajoš 23 povezane