Повезане вести

Бивши робијаш Кристијан Голубовић из ријалитија прети смрћу

Бивши робијаш Кристијан Голубовић из ријалитија прети смрћу

Нова 17.09.2020
Бивши робијаш Кристијан Голубовић, тренутно учесник ријалитија "Задруга", који се емитује на телевизији Пинк, синоћ је у преносу уживо јавно претио смрћу Станији Добројевић ако му се не извини због тога што је рекла да он није… »
Робијаш претио старлети смрћу! Станија Добројевић ван себе: "Ово није први пут да се дешава, ево шта ми је урадио пре пет…

Робијаш претио старлети смрћу! Станија Добројевић ван себе: "Ово није први пут да се дешава, ево шта ми је урадио пре пет…

Блиц 17.09.2020
Бивши робијаш Кристијан Голубовић синоћ је изрекао низ шокантних порука, те је и јавно претио смрћу старлети Станији Добројевић. Робијаш Кристијан Голубовић је побеснео што му је Добројевићева недавно споменула дете, истичући да… »
Кристијан Голубовић запретио Станији убиством! Заклео се у своју децу! (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић запретио Станији убиством! Заклео се у своју децу! (ВИДЕО)

Свет плус 17.09.2020
Кристијан Голубовић запретио Станији убиством и то уживо у емисији на телевизији Пинк! Заклео се у своју децу да ће је лично убити или преко својих људи! Тражи извињење јер му је поменула дете! Каква год да је Станија, чиме… »
Кристијан јавно прети да ће ликвидирати станију Добројевић: Језиви потези робијаша! "Убићу је, заклињем се, или ја лично или…

Кристијан јавно прети да ће ликвидирати станију Добројевић: Језиви потези робијаша! "Убићу је, заклињем се, или ја лично или…

Блиц 16.09.2020
Бивши робијаш Кристијан Голубовић вечерас је изрекао низ шокантних порука, упућених старлети Станији Добројевић, са којом већ дуго није у добрим односима. Голубовић је побеснео што му је Добројевићева недавно споменула дете… »

Вести дана »