Povezane vesti
Znala sam da će ovo da se desi čim uzme pare: Natalija Trik fx šokirana! Ručala sa Gagijem pre hapšenja!
Mondo 17.09.2020
Ručali zajedno, krenuo da kupi usisivač i uhapsili ga! Ručali zajedno, krenuo da kupi usisivač i uhapsili ga! Pevač i učesnik Zadruge Gagi Đogani, uhapšen je u sredu, oko 20 časova, jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. Njega je u blizini… »
"Gagi i ja smo danas bili na ručku, rekao je da ide usisivač da kupi! Plače mi se" Natalija u šoku nakon saznanja da je denser…
Blic 16.09.2020
Gagi Đogani danas je uhapšen zbog posedovanja dve kesice kokaina, a njegova koleginica Natalija Trik FX oglasila se ovim povodom. - U šoku sam i toliko sam razočarana, to je sramota i za njega i za decu. Pet godina je bio čist i znala sam da će, kad uzme… »
Vesti dana »
Hladno i oblačno vreme u Srbiji sa slabim snegom i kišom, najava toplijeg vremena od nedelje
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 42 povezane
JANAF i NIS dobijaju produženje licence OFAC-a za nesmetani transport nafte do marta 2026.
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 19 povezanih
Uprava za veterinu usaglasila sertifikate za izvoz goveđeg i ovčijeg mesa u Tunis
Insajder pre 3 satajoš 11 povezanih
Tramp žestoko preti vojnim napadom na Iran: Priprema se jasan odgovor, oglasile se i Ujedinjene nacije
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih
Tramp izdao izvršno naređenje o uvođenju dodatnih carina od 10 odsto, posle odluke Vrhovnog suda
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih