Povezane vesti
Darko Lazić priznao da li proverava marinin telefon, pa rekao: Mislim da nije toliko glupa...
Mondo 17.09.2020
Pevač otvoreno o odnosima u svojoj vezi sa verenicom Marinom Gagić! Pevač otvoreno o odnosima u svojoj vezi sa verenicom Marinom Gagić! Darko Lazić, koji je poslednjih dana u žiži interesovanja zbog toga što je uspeo da skine 70 kilograma i… »
"Mislim da nije toliko glupa": Darko Lazić otkrio detalje svog braka, priznao da li proverava telefon Marini i jednim…
Blic 17.09.2020
Pevač Darko Lazić sa verenicom Marinom prošle godine dobio je sina Alekseja, ali o o svom ljubavnom životu retko je govorio. On je naime, sada u emisiji "Premijera" prokomentarisao da li verenici Marini proverava telefon. - Zašto bih to radio ako ja… »
Vesti dana »

Policajac u privatnom razgovoru potvrdio da su ga povrijedile kolege
Al Jazeera pre 2 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 50 minutajoš 56 povezanih