Povezane vesti
Darko Lazić priznao da li proverava marinin telefon, pa rekao: Mislim da nije toliko glupa...
Mondo 17.09.2020
Pevač otvoreno o odnosima u svojoj vezi sa verenicom Marinom Gagić! Pevač otvoreno o odnosima u svojoj vezi sa verenicom Marinom Gagić! Darko Lazić, koji je poslednjih dana u žiži interesovanja zbog toga što je uspeo da skine 70 kilograma i izgleda bolje… »
"Mislim da nije toliko glupa": Darko Lazić otkrio detalje svog braka, priznao da li proverava telefon Marini i jednim…
Blic 17.09.2020
Pevač Darko Lazić sa verenicom Marinom prošle godine dobio je sina Alekseja, ali o o svom ljubavnom životu retko je govorio. On je naime, sada u emisiji "Premijera" prokomentarisao da li verenici Marini proverava telefon. - Zašto bih to radio ako ja… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 3,9 stepeni pogodio region Leskovca, građani osetili snažno podrhtavanje
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Nafta može nesmetano da teče: OFAK produžio licencu JANAF-u za nastavak poslovanja sa NIS-om do 31. jula
Kurir pre 46 minutajoš 60 povezanih
RHMZ upozorava na nevreme: U Beogradu moguć grad, u naredna dva sata pljuskovi u delovima Srbije
Glas Zaječara pre 1 satjoš 41 povezana
Francuzi melju, Meksikanci imaju neosvojivu tvrđavu, a Norveška Halanda
BBC News pre 1 satjoš 65 povezanih
Pobednik rešen već u prvom poluvremenu: Meksiko sačuvao Asteku i plasirao se među 16 najboljih!
Hot sport pre 4 satijoš 22 povezane