Povezane vesti

Olimpijski šampion slavio na kuglaškom mitingu u Beogradu

Olimpijski šampion slavio na kuglaškom mitingu u Beogradu

Nova 17.09.2020
Amerikanac Rajan Krauzer pobedio je na kuglaškom mitingu "Dobaci do 22" na beogradsku Trgu republike rezultatom - 22,59. Olimpijski šampion iz Rija potvrdio je sjajnu formu, prebacio je više puta 22 metra, ali svetski rekord Rendija Barnsa (23,12)… »
Udovičić: Puno mi je srce, Srbija idealan domaćin

Udovičić: Puno mi je srce, Srbija idealan domaćin

Dnevnik 17.09.2020
BEOGRAD: „Puno mi je srce danas kada možemo da ugostimo najbolje bacače kugle na svetu, da se nadamo svetskom rekordu i da pokažemo svima da smo idealni domaćini najvećih međunarodnih takmičenja, kaže ministar omladine i sporta Vanja Udovičić… »
Beograd centar svetske atletike: Svi za srpske šampione!

Beograd centar svetske atletike: Svi za srpske šampione!

Mondo 17.09.2020
"Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti", poručio je ministar Vanja Udovičić. "Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti", poručio je ministar Vanja Udovičić Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić družio se u četvrtak sa… »
Leteće kugle po Trgu republike: Atletski spektakl u Beogradu sa svetskim zvezdama

Leteće kugle po Trgu republike: Atletski spektakl u Beogradu sa svetskim zvezdama

Sportal blic 17.09.2020
Atletski savez Srbije će u četvrtak od 18 časova na Trgu republike imati nesvakidašnju promociju Svetskog atletskog prvenstva koje će biti održano u našoj zemlji 2022. Događaj pod nazivom "Dobaci do 22" okupiće velika domaća i strana atletska… »
Šampioni na podijumu: Spektakl najboljih bacača kugle u Beogradu

Šampioni na podijumu: Spektakl najboljih bacača kugle u Beogradu

Večernje novosti 17.09.2020
ŠAMPIONI su u Beogradu, spremni da danas od 18.00 na Trgu republike prirede istinski spektakl za sve ljubitelje bacača kugle, u okviru događaja "Dobaci do 22", u organizaciji Srpskog atletskog saveza. U sklopu promocije Svetskog atletskog prvenstva u… »

Vesti dana »