Повезане вести

"Шчепао ме је и гурнуо ми језик у грло": Бивша манекенка која тврди да је Трамп напао на УС Опену открила гнусне детаље

"Шчепао ме је и гурнуо ми језик у грло": Бивша манекенка која тврди да је Трамп напао на УС Опену открила гнусне детаље

Блиц 17.09.2020
У ексклузивном интервјуу „Гардијану“ бивши модел Ејми Дорис оптужила је Трампа да ју је пре више од 20 година сексуално напао током Отвореног првенства Америке у тенису (УС Опен), у инциденту због кога се осетила „болесном“ и… »
Бивша манекенка оптужила Трумпа за сексуално злостављање

Бивша манекенка оптужила Трумпа за сексуално злостављање

Ал Јазеера 17.09.2020
Ами Доррис тврди да ју је Трумп 1997. године на тениском турниру УС Опен додиривао и љубио. Бивша манекенка Ами Доррис тврди да ју је амерички предсједник Доналд Трумп сексуално злостављао 1997. године. Према њеним ријечима… »
Манекенка оптужила доналда Трампа за злостављање: Отишли смо на УС Опен, а онда ме је напао код вц-а! (видео)

Манекенка оптужила доналда Трампа за злостављање: Отишли смо на УС Опен, а онда ме је напао код вц-а! (видео)

Мондо 17.09.2020
Озбиљне оптужбе - "држао ме је тако да нисам могла да побегнем"! Озбиљне оптужбе - "држао ме је тако да нисам могла да побегнем"! Бивша манекенка Ејми Дорис тврди да ју је амерички председник Доналд Трамп сексуално злостављао… »
Шокантне тврње бивше манекенке: Трамп оптужен за сексуално злостављање на УС Опен-у

Шокантне тврње бивше манекенке: Трамп оптужен за сексуално злостављање на УС Опен-у

Вечерње новости 17.09.2020
БИВША манекенка је оптужила америчког председника за сексуални напад који се, како тврди, догодио пре више од 20 година на Отвореном првенству САД у тенису. У ексклузивном интервјуу британском Гардијану, Ејми Дорис каже да ју је… »
Бивша манекенка тврди: Трамп ме је сексуално злостављао, нисам могла да побегнем из његовог стиска

Бивша манекенка тврди: Трамп ме је сексуално злостављао, нисам могла да побегнем из његовог стиска

Блиц 17.09.2020
Ејми Дорис, бивша манекенка, оптужила је првог човека САД Доналда Трампа да ју је сексуално напао на тениском турниру Отвореног првенства САД пре више од две деценије. Како је навела у интервјуу за "Гардијан", Трамп је одвео… »
Бивша манекенка оптужила Трампа за сексуални напад

Бивша манекенка оптужила Трампа за сексуални напад

Нова 17.09.2020
Бивша манекенка Ејми Дорис оптужила је америчког председника Доналда Трампа да ју је сексуално напаствовао на УС Опену пре више од 20 година. У интервјуу за Гардијан, Дорис је навела да ју је Трамп спопао испред купатила у својој… »
Трамп оптужен за сексуално злостављање на УС Опен-у: Шокантне тврдње бивше манекенке

Трамп оптужен за сексуално злостављање на УС Опен-у: Шокантне тврдње бивше манекенке

Телеграф 17.09.2020
Ејми Дорис оптужила актуелног председника Доналда Трампа да ју је сексуално напаствовао. Ејми Дорис, бивша манекенка, оптужила је првог човека САД Доналда Трампа да ју је сексуално напаствовао током турнира УС Опен пре више од… »

Вести дана »