Повезане вести
"Променио се кад је почео да користи дрогу, дошао је до лове из задруге": Баки Б3 изнео све о Гагију Ђоганију
Блиц 17.09.2020
Након што је синоћ ухапшен Гаги Ђогани након што је код њега пронађено две кесице кокаина, а затим је и пуштен кући. Баки Б3 је у изјави за “Блиц“ испричао све о денсеровом ранијем лечењу и поновном понору. - Показао је своје… »
Анабела атијас први пут проговорила после ђоганијевог скандала: Певачица је имала само једно да каже о бившем!
Курир 17.09.2020
Гаги Ђогани, познати денсер, ухапшен када га је полиција зауставила на Пупиновом мосту и код њега пронашла две кесице кокаина. Како је наводно Гаги тада њима рекао, дрога коју је имао код себе је за личну употребу, а ово је… »
Гаги Ђогани ћути све време: Пријатељица открила како се денсер понаша после хапшења! Шокиран!
Курир 17.09.2020
Гаги Ђогани је ухапшен након што су код њега пронађене две кесице кокаина, али је затим убрзо пуштен. Како прича Гагијева пријатељица Наталија Трик ФКС по денсера је синоћ у полицију дошла сестра Нађа, те да је након свега у… »
Гаги Ђогани се правдао у полицији: Жао ми је, нећу никада више!
Курир 17.09.2020
Познати певач Газмен Ђогани, познатији као Гаги Фанки џи, признао је после хапшења да је две кесице кокаина које је полиција пронашла синоћ у његовом "голфу", купио за личну употребу! Како Курир сазнаје, Гаги је признао да се… »
"Каријеру сам упропастио, дрога ми је уништила живот": Овако је Гаги причао о паклу са наркотицима
Телеграф 17.09.2020
Његов живот је низбрдо кренуо давне 2010. године, када је, како каже, из забаве почео да конзумира кокаин. Денсер Гаги Ђогани је синоћ, 16. септембра, ухапшен када је полиција код њега пронашла две кесице кокаина, а након… »
Вести дана »

Британија се нада да ће Трампа заслепети краљевском помпом - и избећи тешка питања
Н1 Инфо пре 2 сатајош 12 повезаних

ФОТО: Новосадски студент са ланцима на ногама одведен на очеву сахрану
Радио 021 пре 1 сатјош 4 повезане