Повезане вести
И ја сам љупка Стевић: Биљана Србљановић подржала певачицу која је нокаутирала генерала (фото)
Мондо 17.09.2020
Стала на њену страну. Стала на њену страну. Љупка Стевић постала је главна тема медија, након што је свом ожењеном дечку генералу Драгиши Симићу, са којим је била 10 година у вези направила скандал, након што је сазнала да… »
Драма Љупке Стевић у 7 чинова: Како је све почело
Нова 17.09.2020
Вест дана: Љупка Стевић ноћас је разлупала не један, већ два аутомобила свог (бившег ожењеног) дечка, генерала полиције Драгише Симића. Како су муњевитом брзином кренули да се шире снимци Љупкиног емотивног слома, па је и… »
Како је Љупка Стевић преко ноћи постала звезда: Неколико снимака поделило је Србију, а на чијој сте ви страни?
Блиц 17.09.2020
Синоћ је око поноћи на Вождовцу певачица Љупка Стевић на Инстаграм окачила снимке о којима данас не престаје да се прича. У питању је освета бившем партнеру Певачица је, наиме, у наступу беса, уништила два аутомобила свог… »
Биљана Србљановић подржала певачицу после хаоса: Ко никад није био Љупка, нека први баци камен! (фото)
Курир 17.09.2020
Списатељица Биљана Србљановић преко друштвених мрежа подржала је певачицу Љупку Стевић у скандалу који је направила свом бившем партнеру. Наиме, Биљана се пронашла у Љупкиној ситуацији, па је на свом Фејсбуку написала: "Јес… »
Ево шта следи: Љупка је демолирала аутомобиле генерала полиције, а ево колику казну може да добије
Блиц 17.09.2020
Певачица Љупка Стевић нашла се у центру скандала након што је синоћ генералу полиције Драгиши Симићу уништила два аутомобила. Како је цео случај пријављен полицији, која је изашла на место догађаја, Љупка је приведена у… »
Мацо, љубим те у окце! Овако је генерал мувао љубавницу! Певачица до детаља открила шта је на снимку са прислушкивача
Мондо 17.09.2020
Певачица открила шта је чула на прислушкивачима које је убацила у аутомобил свог партнера! Певачица открила шта је чула на прислушкивачима које је убацила у аутомобил свог партнера! Певачица Љупка Стевић направила је крш и лом… »
"Генерала песницом ударала у главу": Нови детаљи о скандалу Љупке Стевић, ево које повреде тачно има
Блиц 17.09.2020
Певачица Љупка Стевић нашла се у центру скандала након што је синоћ генералу полиције Драгиши Симићу уништила два аутомобила. Наиме, како сазнајемо певачица је у налету беса улетела у кафић који је био поред паркинга, ушла је да… »
Љупка после инцидента тврди за Курир: Нисам оштетила возила, али сам њега поцепала! Добио је песницу посред браде!
Курир 17.09.2020
У ексклузивној исповести за Курир Љупка Стевић открива све детаље инцидента, а док прича о скандалу који је направила у насељу где живи са својим сада већ, како каже, бившим партнером Д. С. плаче. Иако се појавио снимак на… »
Љупка Стевић за Нова.рс: Идем у полицију да дам неку изјаву
Нова 17.09.2020
"Много ме боли рука. Идем сад у полицију да дам неку изјаву, након тога идем да снимим руку. Мислим да је сломљена, а да ли ћу бити у гипсу или не, зависи од тога. Можемо да се чујемо касније, па ћу вам све објаснити", рекла је… »
Пошто му је Љупка урнисала кола, генерал Симић у полицији
Нова 17.09.2020
Певачица Љупка Стевић ноћас је свом дугогодишњем партнеру Драгиши Симићу разлупала аутомобиле и избушила им гуме, због чега се он данас појавио у полицијској станици Вождовац како би дао изјаву. Након што је дао изјаву, Симић… »
Љупкин бивши дао изјаву у полицијској станици: Ево шта је имао да каже о певачици!
Мондо 17.09.2020
Кратко и јасно! Кратко и јасно! Певачица Љупка Стевић направила је крш и лом ноћас, када је кренула да се обрачуна с партнером од десет година. Љупка је на Инстаграму открила да њен дечко, генерал Драгиша Симић, "има… »
Генерал полиције коме је Љупка Стевић уништила аутомобиле дао изјаву у полицији: Имао је само један коментар
Блиц 17.09.2020
Генерал полиције коме је певачица Љупка Стевић уништила два аутомобила Драгиша Симић, дао је изјаву у полицијској станици Вождовац. На питање новинара шта се десило са Љупком Стевић, Драгиша Симић је имао кратак коментар. - За… »
Појавио се нови снимак побеснеле љупке Стевић: Ломи брисаче и ретровизоре - псује, све се ори! (видео)
Мондо 17.09.2020
Љупка Стевић ноћас уништила аутомобиле бившег дечка - после серије снимака на њеном Инстаграму, појавио се и овај! Љупка Стевић ноћас уништила аутомобиле бившег дечка - после серије снимака на њеном Инстаграму, појавио се и… »
Љупка Стевић открила како је бивши вара! Поставила прислушкивач у кола, а када је чула бљувотине, није могла да верује
Курир 17.09.2020
Певачица Љупка Стевић, која је уништила аутомобиле у власништву свог бвшег дечка, иначе високорангираног припадника полиције, одлучила је и да проговори након свега што се десило на Вождовцу. - Он је своје отписао после 10… »
Убацила сам прислушкивач у кола и два дана слушала бљувотине: Певачица открила како је сазнала за Симићеве љубавнице
Мондо 17.09.2020
Певачица је након десет година везе, овако открила да је дечко вара! Певачица је након десет година везе, овако открила да је дечко вара! Домаћи медији брује о скандалу Љупке Стевић која је, како каже, открила да њен дечко са… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана