Povezane vesti
"Kažu mi da sam Vučićev pijanista": Vladimir Aćimović je završio na sudu zbog sviranja klavira, a kada se obratio za…
Blic 17.09.2020
- Kada Vladimir zasvira klavir, pravo je uživanje slušati ga. Desi se da nam dođu gosti pa kada ga čuju, oduševe se, kažu mi da imamo ovo u zgradi stavili bi stolicu na stepenište i slušali ga ceo dan - kaže Nišlijka Andrijana Perić, komšinica… »
Video poruka mladog niškog pijaniste: Ovim rečima se obratio predsedniku Srbije za pomoć (kurir TV)
Kurir 17.09.2020
Pijanista iz Niša Vladimir Aćimović (18) našao se u bizarnom prekršajnom postupku pred sudom zbog sviranja klavira u svom stanu. Ovaj stipendista Fonda za mlade talente Republike Srbije je, kako kaže, sa više od 100 prijava šikaniran od strane… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebledeo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 8 minutajoš 6 povezanih
"Dođu nekad teški dani, ali sve će doći na svoje mesto": Vučević uputio emotivnu poruku sinu Danilu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zaštićenu vrstu ptica držao u zatočeništvu: Uhapšen muškarac iz Prokuplja zbog zlostavljanja životinja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana