Povezane vesti
Ilda prvi put nakon gubitka bebe: Poslednje dve godine bile su najteže u mom životu
Mondo 17.09.2020
Deluje krhko, ali ističe da je jaka osoba. Deluje krhko, ali ističe da je jaka osoba. Pevačica Ilda Šaulić je početkom jula objavila da sa suprugom, biznismenom Bojanom Vučkovićem, očekuje prinovu, kao i to da je istovremeno pozitivna na korona virus… »
Protekle 2 godine bile su mi najteže u životu: Ilda Šaulić o svemu što je muči! Delujem krhko, ali sam jaka!
Kurir 17.09.2020
Ilda Šaulić otkrila je da iako ljudima deluje nežno i krhko, zapavo je jaka i hrabra, te je uspela da se izbori sa teškim periodom nakon gubitka bebe. "Ja jesam takav tip, jaka sam. Možda ne delujem ovako fizionomijom zato što delujem nekako krhko i… »
Vesti dana »
NPS Kragujevac: ,,Dašićev i Vučićev grad budućnosti na klizištu“
Glas Šumadije pre 23 minutajoš 30 povezanih
Sneg okovao put na Divčibarama. Snežni pokrivač otežava saobraćaj širom zemlje: Vozačima se savetuje dodatni oprez (video)
Blic pre 22 minutajoš 28 povezanih
„Šta radite? Pa, ode vam čovek“: Odborniku „Kreni-promeni“ muškarac pokušao da otme telefon u „ćacilendu“, a pogledajte reakciju policije VIDEO
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
TOK o otkriću Radara vezano za prepiske u kojima se navodno pominje Vučić: Niko iz MUP-a nas nije obavestio o novim „Skaj“ paketima
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih
Predsednik DR Kongo Čisekedi razgovarao sa Vučićem: Uzjamno poštovanje za teritorijalni integritet
Beta pre 2 satajoš 31 povezana