Повезане вести
Љупка Стевић после скандала послала смс законитој жени генерала - Ево шта јој је тачно поручила
Блиц 18.09.2020
Љупка Стевић уништила је аутомобил генералу Драгиши Симићу, након чега су скандалозни снимци преплавили друштвене мреже, те се о томе данима прича и пише, а сада је певачица отишла корак даље. Наиме, певачица тврди да је десет… »
"Варао ме је са три малолетнице, нахватала сам га": Љупка направила хаос, демолирала кола и нокаутирала генерала: "Побегао је…
Блиц 18.09.2020
Певачица Љупка Стевић шокирала је регион када је синоћ у налету љубоморе уништила два аутомобила у власништу генерала полиције Драгише Симића, са којим је како тврди била у љубави 10 година. Љупка је сама на Инстаграм… »
(Видео) Разбија ауто, баца ствари по улици и урла: Љупка Стевић је генералу потпуно демолирала возила, а нови снимак је…
Блиц 17.09.2020
Певачица Љупка Стевић синоћ је генералу полиције Драгиши Симићу уништила два аутомобила, а ми смо дошли у посед снимка на којем се види како демолира возила. Љупка Стевић је у пијаном стању тврдим предметом полупала сва стакла… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 40 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана