Повезане вести
Вархеји: Србија одаје помешану слику, али ја видим и напредак
Бета 18.09.2020
Комесар за проширење ЕУ Оливер Вархеји рекао је да види "помешану слику" пута Србије ка Европској унији, али да примећује напредак. "Србија одаје помешану слику, али ја видим и напредак. Председник Србије је током целе изборне… »
Вархељи: Србија одаје помешану слику о својим евроинтеграцијама, али видим и напредак
РТС 18.09.2020
"Ми нудимо пуноправно чланство, како су и одлучили лидери ЕУ", каже комесар за проширење Оливер Вархељи. А онима који захтевају мање од тога одговара: "Онда не очекујте да ће се Балкан прилагођавати нашим правилима". Да ли ће… »
Комесар за проширење ЕУ: Србија одаје помешану слику
Правда 18.09.2020
Да ли ће доћи време да комесар за проширење размисли о институционалним аранжманима са Западним Балканом који би били испод прага пуноправног чланства - то питање је комесару ЕУ за проширење Оливер Вархељију поставио новинар… »
Вархељи: Србија одаје помешану слику, али има и напретка
Нова 18.09.2020
Да ли ће доћи време да комесар за проширење размисли о институционалним аранжманима са Западним Балканом који би били испод прага пуноправног чланства - то питање је комесару ЕУ за проширење Оливер Вархељију поставио новинар… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 1 сатјош 7 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 1 сатјош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних