Povezane vesti
Varheji: Srbija odaje pomešanu sliku, ali ja vidim i napredak
Beta 18.09.2020
Komesar za proširenje EU Oliver Varheji rekao je da vidi "pomešanu sliku" puta Srbije ka Evropskoj uniji, ali da primećuje napredak. "Srbija odaje pomešanu sliku, ali ja vidim i napredak. Predsednik Srbije je tokom cele izborne kampanje pred… »
Varhelji: Srbija odaje pomešanu sliku o svojim evrointegracijama, ali vidim i napredak
RTS 18.09.2020
"Mi nudimo punopravno članstvo, kako su i odlučili lideri EU", kaže komesar za proširenje Oliver Varhelji. A onima koji zahtevaju manje od toga odgovara: "Onda ne očekujte da će se Balkan prilagođavati našim pravilima". Da li će doći vreme da… »
Komesar za proširenje EU: Srbija odaje pomešanu sliku
Pravda 18.09.2020
Da li će doći vreme da komesar za proširenje razmisli o institucionalnim aranžmanima sa Zapadnim Balkanom koji bi bili ispod praga punopravnog članstva - to pitanje je komesaru EU za proširenje Oliver Varheljiju postavio novinar Frankfurter… »
Varhelji: Srbija odaje pomešanu sliku, ali ima i napretka
Nova 18.09.2020
Da li će doći vreme da komesar za proširenje razmisli o institucionalnim aranžmanima sa Zapadnim Balkanom koji bi bili ispod praga punopravnog članstva - to pitanje je komesaru EU za proširenje Oliver Varheljiju postavio novinar Frankfurter… »
Vesti dana »
Aktivisti najavljuju nastavak protesta u Beogradu uprkos napadima maskiranih osoba
Al Jazeera pre 2 satajoš 28 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 4 satijoš 39 povezanih
Sve o primirju na bliskom istoku: Ako Hezbolah prekrši dogovor Izrael će žestoko napasti
Kurir pre 1 satjoš 60 povezanih
uživo Crvena zvezda - Štutgart (5:1): Deklasiran nemački vicešampion
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane