Povezane vesti

Varheji: Srbija odaje pomešanu sliku, ali ja vidim i napredak

Varheji: Srbija odaje pomešanu sliku, ali ja vidim i napredak

Beta 18.09.2020
Komesar za proširenje EU Oliver Varheji rekao je da vidi "pomešanu sliku" puta Srbije ka Evropskoj uniji, ali da primećuje napredak. "Srbija odaje pomešanu sliku, ali ja vidim i napredak. Predsednik Srbije je tokom cele izborne kampanje pred… »
Varhelji: Srbija odaje pomešanu sliku o svojim evrointegracijama, ali vidim i napredak

Varhelji: Srbija odaje pomešanu sliku o svojim evrointegracijama, ali vidim i napredak

RTS 18.09.2020
"Mi nudimo punopravno članstvo, kako su i odlučili lideri EU", kaže komesar za proširenje Oliver Varhelji. A onima koji zahtevaju manje od toga odgovara: "Onda ne očekujte da će se Balkan prilagođavati našim pravilima". Da li će doći vreme da… »
Komesar za proširenje EU: Srbija odaje pomešanu sliku

Komesar za proširenje EU: Srbija odaje pomešanu sliku

Pravda 18.09.2020
Da li će doći vreme da komesar za proširenje razmisli o institucionalnim aranžmanima sa Zapadnim Balkanom koji bi bili ispod praga punopravnog članstva - to pitanje je komesaru EU za proširenje Oliver Varheljiju postavio novinar Frankfurter… »
Varhelji: Srbija odaje pomešanu sliku, ali ima i napretka

Varhelji: Srbija odaje pomešanu sliku, ali ima i napretka

Nova 18.09.2020
Da li će doći vreme da komesar za proširenje razmisli o institucionalnim aranžmanima sa Zapadnim Balkanom koji bi bili ispod praga punopravnog članstva - to pitanje je komesaru EU za proširenje Oliver Varheljiju postavio novinar Frankfurter… »

Vesti dana »