Povezane vesti
Srbin se našao u centru skandala u Švedskoj: Rasistički vređao Turčina, sada mu preti drakonska kazna!
Sportal blic 18.09.2020
Fudbaler švedskog Umea Deniz Jaldir podneo je prijavu tamošnjem fudbalskom Savezu protiv igrača Halmštada Dušana Đurića zbog uvreda. Momak poreklom iz Turske naveo je da ga je 36-godišnji Šveđanin srpskog porekla tokom utakmice dveju ekipa u sklopu druge… »
Srbin iz Švedske rasistički vređao turčina: Na udaru javnosti, Dušana čeka drakonska kazna!
Mondo 18.09.2020
"Digla se prašina" u Skandinaviji. "Digla se prašina" u Skandinaviji. Skandal potresa Švedsku! Deniz Jaldir, fudbaler švedskog Umee poreklom iz Turske, podneo je prijavu Fudbalskom savezu Švedske protiv igrača Halmstada Dušana Đurića zbog rasističkih… »
Vesti dana »

Tramp se ne slaže sa Netanjahuom: “Užasna situacija u Gazi, deca gladna”
Serbian News Media pre 28 minutajoš 35 povezanih

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 55 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih