Povezane vesti
Krivokapić u intervjuu za Dojče vele: Nemam mentora ni u Beogradu, niti u Rusiji (video)
Pravda 18.09.2020
Nosilac liste jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori Zdravko Krivokapić, koji je viđen za novog premijera, kaže da ne ume da prepozna zašto je aktuelni predsednik Milo Đukanović toliko bitan Zapadu, jer, kako navodi, ako ste zaduženi kod… »
Krivokapić jasno odgovorio: Nemam mentora ni u Beogradu, ni u Rusiji, ni u Amflohiju!
Srbija danas 18.09.2020
- Ja nemam nikakvo zaduženje, nemam ni mentora, niti u Beogradu, niti u Rusiji, a mentor mi nije ni njegovo pravosveštenstvo mitropolit Amfilohije - rekao je Krivokapić. Nosilac liste jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori Zdravko Krivokapić… »
Krivokapić: Nisu mi mentori Beograd, Rusija, ni Amfilohije
Nova 18.09.2020
„Nemam mentora – ni u Beogradu, ni u Rusiji, a mentor mi nije ni njegovo pravosveštenstvo mitropolit Amfilohije“, kaže u intervjuu za Dojče vele Zdravko Krivokapić, lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“. DW: Gospodine Krivokapiću, Vi biste mogli… »
Krivokapić za DW: Nisu mi mentori ni Beograd, ni Rusija, ni Amfiohije
Dojče vele 18.09.2020
„Nemam mentora – ni u Beogradu, ni u Rusiji, a mentor mi nije ni njegovo pravosveštenstvo mitropolit Amfilohije“, kaže u intervjuu za Dojče vele Zdravko Krivokapić, lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“. DW: Gospodine Krivokapiću, Vi biste mogli… »
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 40 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Palestina pozvala Trampa da interveniše zbog planova Izraela
Sputnik pre 3 satajoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 44 povezane

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju
RTV pre 10 minutajoš 20 povezanih