Повезане вести

Кривокапић у интервјуу за Дојче веле: Немам ментора ни у Београду, нити у Русији (видео)

Кривокапић у интервјуу за Дојче веле: Немам ментора ни у Београду, нити у Русији (видео)

Правда 18.09.2020
Носилац листе једне од три победничке коалиције у Црној Гори Здравко Кривокапић, који је виђен за новог премијера, каже да не уме да препозна зашто је актуелни председник Мило Ђукановић толико битан Западу, јер, како наводи, ако… »
Кривокапић јасно одговорио: Немам ментора ни у Београду, ни у Русији, ни у Амфлохију!

Кривокапић јасно одговорио: Немам ментора ни у Београду, ни у Русији, ни у Амфлохију!

Србија данас 18.09.2020
- Ја немам никакво задужење, немам ни ментора, нити у Београду, нити у Русији, а ментор ми није ни његово правосвештенство митрополит Амфилохије - рекао је Кривокапић. Носилац листе једне од три победничке коалиције у Црној… »
Кривокапић: Нису ми ментори Београд, Русија, ни Амфилохије

Кривокапић: Нису ми ментори Београд, Русија, ни Амфилохије

Нова 18.09.2020
„Немам ментора – ни у Београду, ни у Русији, а ментор ми није ни његово правосвештенство митрополит Амфилохије“, каже у интервјуу за Дојче веле Здравко Кривокапић, лидер коалиције „За будућност Црне Горе“. ДВ: Господине… »
Кривокапић за ДВ: Нису ми ментори ни Београд, ни Русија, ни Амфиохије

Кривокапић за ДВ: Нису ми ментори ни Београд, ни Русија, ни Амфиохије

Дојче веле 18.09.2020
„Немам ментора – ни у Београду, ни у Русији, а ментор ми није ни његово правосвештенство митрополит Амфилохије“, каже у интервјуу за Дојче веле Здравко Кривокапић, лидер коалиције „За будућност Црне Горе“. ДВ: Господине… »

Вести дана »