Повезане вести

Кривокапић за Дојче веле: Немам ментора ни у Београду, ни у Русији, ни у Амфлохију!

Кривокапић за Дојче веле: Немам ментора ни у Београду, ни у Русији, ни у Амфлохију!

Курир 18.09.2020
Носилац листе једне од три победничке коалиције у Црној Гори Здравко Кривокапић, који је виђен за новог премијера, каже да не уме да препозна зашто је актуелни председник Мило Дјукановић толико битан Западу, јер, како наводи, ако… »
Кривокапић у интервјуу за Дојче веле: Немам ментора ни у Београду, нити у Русији, ни у Амфилохију!

Кривокапић у интервјуу за Дојче веле: Немам ментора ни у Београду, нити у Русији, ни у Амфилохију!

Вечерње новости 18.09.2020
НОСИЛАЦ листе једне од три победничке коалиције у Црној Гори Здравко Кривокапић, који је виђен за новог премијера, каже да не уме да препозна зашто је актуелни председник Мило Ђукановић толико битан Западу, јер, како наводи, ако… »
Кривокапић: Не знам зашто је Мило Ðукановић толико битан Западу

Кривокапић: Не знам зашто је Мило Ðукановић толико битан Западу

Ало 18.09.2020
Посветиће се унутрашњим питањима Црне Горе. , који је виђен за новог премијера, каже да не уме да препозна зашто је актуелни председник Мило Ðукановић толико битан Западу, јер, како наводи, ако сте задужени код одређених… »
Кривокапић за ДВ: Нису ми ментори ни Београд, ни Русија, ни Амфилохије

Кривокапић за ДВ: Нису ми ментори ни Београд, ни Русија, ни Амфилохије

Н1 Инфо 18.09.2020
Немам ментора, ни у Београду, ни у Русији, а ментор ми није ни његово правосвештенство митрополит Амфилохије, рекао је за Дојче веле Здравко Кривокапић, лидер коалиције "За будућност Црне Горе". На питање о томе што се једни… »

Вести дана »