Povezane vesti
Stoja se prepolovila! Obukla uske helanke, fanovi u neverici: "Ja malo smršala" (foto)
Mondo 18.09.2020
Oduševila. Oduševila. Čini se da je Stojanka Novaković Stoja tokom leta i te kako pazila na jelovnik, ako je sudeći po njenim najnovijim objavama na društvenim mrežama. Ona je podelila fotografiju u uskim helankama i majici i sve ostavila bez teksta… »
Luni Đogani mali bikini jedva prekrio intimne delove: Otišla iz Srbije, pa se u Turskoj totalno opustila! (Foto)
Kurir 18.09.2020
Luna Đogani posle rijalitija potpuno se posvetila uživanju, pa je otišla sa dečkom Markom Miljkovićem u Tursku. Ona sve vreme obaveštava fanove o tome šta radi i kako se provodi, a ovaj put njena fotografija izazvala je "lavinu" komentara. Đoganijeva je… »
Ja malo smršala: Stoja pokazala kako sada izgleda, obukla sve usko i izdominirala! (Foto)
Kurir 18.09.2020
Stojanka Novaković Stoja pokazala je svoju liniju kojom su mnogi oduševljeni. Ona je promenila boju kose, ali i vidno smršala, što je i sama priznala na svom Instagramu uz novu fotografiju. "Ja malo smršala", napisala je Stoja, pa su usledili… »
Stojo, ti li si? Pevačica se prepolovila Ponosno objavila svoju transformaciju, fanovi u neverici trljaju oči: "Prava si mačka"…
Blic 18.09.2020
Pevačica Stoja Novaković poznata je po svojim oblinama još od početka karijere, a sada je sve iznenadila fotografijom novom izgleda. Pevačica je nedavno otkrila da uopšte ne vodi računa o zdravoj ishrani, već da "kad je gladna jede", ali sudeći po novim… »
Vesti dana »
Požar na auto-putu kod Šimanovaca: Kamion izgoreo posle sudara, očevici prijavili detonacije
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode 10. i 11. juna
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane
Odbacivanje prijave protiv Milića po oprobanom šablonu, još jedna kapitulacija pravosuđa
Ozon press pre 27 minutajoš 21 povezana
Završen posao? Posle Hejsa, Partizan obezbedio novi potpis za narednu sezonu!
Kurir pre 17 minutajoš 21 povezana