Povezane vesti
Stoja se prepolovila! Obukla uske helanke, fanovi u neverici: "Ja malo smršala" (foto)
Mondo 18.09.2020
Oduševila. Oduševila. Čini se da je Stojanka Novaković Stoja tokom leta i te kako pazila na jelovnik, ako je sudeći po njenim najnovijim objavama na društvenim mrežama. Ona je podelila fotografiju u uskim helankama i majici i sve ostavila bez… »
Luni Đogani mali bikini jedva prekrio intimne delove: Otišla iz Srbije, pa se u Turskoj totalno opustila! (Foto)
Kurir 18.09.2020
Luna Đogani posle rijalitija potpuno se posvetila uživanju, pa je otišla sa dečkom Markom Miljkovićem u Tursku. Ona sve vreme obaveštava fanove o tome šta radi i kako se provodi, a ovaj put njena fotografija izazvala je "lavinu" komentara… »
Ja malo smršala: Stoja pokazala kako sada izgleda, obukla sve usko i izdominirala! (Foto)
Kurir 18.09.2020
Stojanka Novaković Stoja pokazala je svoju liniju kojom su mnogi oduševljeni. Ona je promenila boju kose, ali i vidno smršala, što je i sama priznala na svom Instagramu uz novu fotografiju. "Ja malo smršala", napisala je Stoja, pa su usledili… »
Stojo, ti li si? Pevačica se prepolovila Ponosno objavila svoju transformaciju, fanovi u neverici trljaju oči: "Prava si…
Blic 18.09.2020
Pevačica Stoja Novaković poznata je po svojim oblinama još od početka karijere, a sada je sve iznenadila fotografijom novom izgleda. Pevačica je nedavno otkrila da uopšte ne vodi računa o zdravoj ishrani, već da "kad je gladna jede", ali sudeći… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Euronews Srbija vam želi srećan Božić: Mir Božji, Hristos se rodi
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 7 satijoš 2 povezane