Повезане вести

Стоја се преполовила! Обукла уске хеланке, фанови у неверици: "Ја мало смршала" (фото)

Стоја се преполовила! Обукла уске хеланке, фанови у неверици: "Ја мало смршала" (фото)

Мондо 18.09.2020
Одушевила. Одушевила. Чини се да је Стојанка Новаковић Стоја током лета и те како пазила на јеловник, ако је судећи по њеним најновијим објавама на друштвеним мрежама. Она је поделила фотографију у уским хеланкама и мајици и све… »
Луни Ђогани мали бикини једва прекрио интимне делове: Отишла из Србије, па се у Турској тотално опустила! (Фото)

Луни Ђогани мали бикини једва прекрио интимне делове: Отишла из Србије, па се у Турској тотално опустила! (Фото)

Курир 18.09.2020
Луна Ђогани после ријалитија потпуно се посветила уживању, па је отишла са дечком Марком Миљковићем у Турску. Она све време обавештава фанове о томе шта ради и како се проводи, а овај пут њена фотографија изазвала је "лавину"… »
Ја мало смршала: Стоја показала како сада изгледа, обукла све уско и издоминирала! (Фото)

Ја мало смршала: Стоја показала како сада изгледа, обукла све уско и издоминирала! (Фото)

Курир 18.09.2020
Стојанка Новаковић Стоја показала је своју линију којом су многи одушевљени. Она је променила боју косе, али и видно смршала, што је и сама признала на свом Инстаграму уз нову фотографију. "Ја мало смршала", написала је Стоја… »
Стојо, ти ли си? Певачица се преполовила Поносно објавила своју трансформацију, фанови у неверици трљају очи: "Права си мачка"…

Стојо, ти ли си? Певачица се преполовила Поносно објавила своју трансформацију, фанови у неверици трљају очи: "Права си мачка"…

Блиц 18.09.2020
Певачица Стоја Новаковић позната је по својим облинама још од почетка каријере, а сада је све изненадила фотографијом новом изгледа. Певачица је недавно открила да уопште не води рачуна о здравој исхрани, већ да "кад је гладна… »

Вести дана »