Повезане вести
"Луна је дошла у болницу и затекла ме у веома лошем стању..." Гаги је причао када му је пропао живот: "Неко скочи с моста, ја…
Блиц 18.09.2020
Певач Газмен Ђогани познатији као Гаги, синоћ је ухапшен јер су код њега нађене две кесице кокаина, након чега је пуштен из полицијске станице. Ово није први пут да је Гаги имао проблем са наркотицима, а једном прилком је причао… »
Сани Трик Фкс за Курир о гагијевом хапшењу: Жао ми је што је поново пао под утицај свега тога!
Курир 18.09.2020
Гаги Ђогани ухапшен је пре два дана, након што су код њега пронађене две кесице кокаина, али је исте вечери пуштен из притвора. Овим поводом контактирали смо његовог рођака, денсера Санија Трик Фкс. Он је за Курир… »
Вести дана »
Стручњаци о новом развоју ситуације са НИС-ом? Ово су могући сценарији због санкција
Курир пре 6 минутајош 59 повезаних
Хрка поново на инфузији, до аутомобила је у инвалидским колицима догурали ветерани
Бета пре 1 сатјош 24 повезане
"Маме за маму": Жене из Новог Сада позивају на хитну акцију – окупљање у 17.30 код Дијане Хрке
Мој Нови Сад пре 3 сатајош 9 повезаних
Временска прогноза: Данас и сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом на југу
Југмедиа пре 1 сатјош 26 повезаних