Povezane vesti
Paula je počela da mi se gadi: Fran opleo po bivšoj, a jedno mu je zabranila kad je izašao iz zatvora! (video)
Kurir 18.09.2020
Fran Pujas, Filip Car, Milan Janković Čorba i Elena Stojčić pričali su o aktuelnim temama ispred paba u rijalitiju. Fran je tom prilikom pričao o bivšoj devojci Pauli. "Sve je više počela da mi se gadi sa tim izjavama - Varala sam ih da bi me ostavili"… »
Neca podelio sa aleksandrom ono što niko ne zna: Nije uspeo da sačuva tajnu, zbog ovoga je pocrveneo! (video)
Kurir 18.09.2020
Nenad Lazić (Neca Tiktoker) i Aleksandra Nikolić razgovarali su u pabu o Necinom s*ksualnom životu. "I ne treba da žuriš, treba to da uradiš kad budeš ti osetio, s kim budeš hteo... Ti si beba, ti još te stvari nisi iskusio", rekla je Aleks. "Nemam… »
Monika Horvat napravila dramu, guši se u suzama: Optužili je da je folirant, a ona se obrušila na devojku matoru (video)
Kurir 18.09.2020
Nakon što su zadrugari videli klip u kojem Filip Car i Jovana Tomić Matora komentarišu Moniku Horvat, za crnim stolom nastao je pravi haos. Usled komentarisanja, zadrugari su opet Moniku nazvali ''folirantom''. Monika nije podnela komentare pa se gušeći… »
Haos! Car nasrnuo na Miću, gađao ga flašom: Uleteli da ih razdvajaju, a sve je počelo zbog jedne rečenice! (video)
Kurir 18.09.2020
Nakon klipa u kojem Filip Car i Jovana Tomić Matora komentarišu Moniku Horvat, došlo je do žestokog sukoba između Cara i Lepog Miće. Oni su razmenili niz uvreda, i zamalo su se potukli, ali obezbeđenje je blagovremeno reagovalo. "Krme jedno, zaljubljen… »
Filip Car nije mogao da istrpi uvrede, pa nasrnuo na Lepog Miću: Reagovalo obezbeđenje! (video)
Alo 18.09.2020
Napeto! U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Gledanje snimaka". Lepi Mića Lepi Mića Oni su razmenili niz uvreda, i zamalo su se potukli, ali obezbeđenje je blagovremeno reagovalo. - Krme jedno, zaljubljen si u Moniku - rekao je Mića. - J*ebaću te kao… »
Vesti dana »
Policija identifikovala izvršioca napada automobilom tokom Parade ponosa u Berlinu
Insajder pre 45 minutajoš 19 povezanih
Danas u Sremskoj Mitrovici sunčano i toplo, ali popodne moguć pljusak sa grmljavinom
Ozon pre 50 minutajoš 17 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 15 minutajoš 13 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 55 minutajoš 13 povezanih