Повезане вести

Паула је почела да ми се гади: Фран оплео по бившој, а једно му је забранила кад је изашао из затвора! (видео)

Паула је почела да ми се гади: Фран оплео по бившој, а једно му је забранила кад је изашао из затвора! (видео)

Курир 18.09.2020
Фран Пујас, Филип Цар, Милан Јанковић Чорба и Елена Стојчић причали су о актуелним темама испред паба у ријалитију. Фран је том приликом причао о бившој девојци Паули. "Све је више почела да ми се гади са тим изјавама - Варала… »
Неца поделио са александром оно што нико не зна: Није успео да сачува тајну, због овога је поцрвенео! (видео)

Неца поделио са александром оно што нико не зна: Није успео да сачува тајну, због овога је поцрвенео! (видео)

Курир 18.09.2020
Ненад Лазић (Неца Тиктокер) и Александра Николић разговарали су у пабу о Нецином с*ксуалном животу. "И не треба да журиш, треба то да урадиш кад будеш ти осетио, с ким будеш хтео... Ти си беба, ти још те ствари ниси искусио"… »
Моника Хорват направила драму, гуши се у сузама: Оптужили је да је фолирант, а она се обрушила на девојку матору (видео)

Моника Хорват направила драму, гуши се у сузама: Оптужили је да је фолирант, а она се обрушила на девојку матору (видео)

Курир 18.09.2020
Након што су задругари видели клип у којем Филип Цар и Јована Томић Матора коментаришу Монику Хорват, за црним столом настао је прави хаос. Услед коментарисања, задругари су опет Монику назвали ''фолирантом''. Моника није… »
Хаос! Цар насрнуо на Мићу, гађао га флашом: Улетели да их раздвајају, а све је почело због једне реченице! (видео)

Хаос! Цар насрнуо на Мићу, гађао га флашом: Улетели да их раздвајају, а све је почело због једне реченице! (видео)

Курир 18.09.2020
Након клипа у којем Филип Цар и Јована Томић Матора коментаришу Монику Хорват, дошло је до жестоког сукоба између Цара и Лепог Миће. Они су разменили низ увреда, и замало су се потукли, али обезбеђење је благовремено реаговало… »
Филип Цар није могао да истрпи увреде, па насрнуо на Лепог Мићу: Реаговало обезбеђење! (видео)

Филип Цар није могао да истрпи увреде, па насрнуо на Лепог Мићу: Реаговало обезбеђење! (видео)

Ало 18.09.2020
Напето! У Белој кући увелико је у току емисија "Гледање снимака". Лепи Мића Лепи Мића Они су разменили низ увреда, и замало су се потукли, али обезбеђење је благовремено реаговало. - Крме једно, заљубљен си у Монику - рекао… »

Вести дана »