Povezane vesti
Danijela Štajnfeld gošća poslednje večeri na Paliću
Dnevnik 18.09.2020
PALIĆ: Dokumentarni film "Zaceli me” („Hold me right”) rediteljke Danijele Štajnfeld premijerno je večeras prikazan u Srbiji na završnoj večeri Festivala evropskog filma Palić u bioskopu “Abazija”. Nakon projekcije, autorka filma, poreklom iz Srbije, a… »
Danijela Štajnfeld došla u Srbiju: Emotivna sam, moj otac je rođen u Subotici! Teško je ispričati svoju priču bez straha
Kurir 18.09.2020
Dokumentarni film Danijele Štajnfeld premijerno je prikazan na Paliću večeras, a ona je ispričala da je rad na ovom ostvarenju trajao tri godine i za to vreme prošla je kroz vrlo kompleksne produkcijske izazove. "Ovo je za mene posebno emotivan trenutak… »
Danijela Štajnfeld stigla u Srbiju: Emotivan momenat za mene
Nova 18.09.2020
Jako se radujem zbog premijere filma baš na festivalu na Paliću, jer ovaj festival razume autorski film i posvećuje mnogo pažnje novim temama, nudeći nove perspektive i poglede publici. Ovo je za mene posebno emotivan trenutak, jer je moj tata rođen u… »
Vesti dana »

Sneg paralisao delove Srbije, u Novoj Varoši, Ivanjici i Medveđi proglašena vanredna situacija
Sputnik pre 0 minutajoš 137 povezanih

Studenti pozvali građane da dočekaju voz s Vučićem na Železničkoj stanici u Subotici
Danas pre 25 minutajoš 76 povezanih

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
BBC News pre 15 minutajoš 21 povezana

Protest zborova građana ispred skupštine Novog Sada zbog neraspisivanja izbora za savete mesnih zajednica
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih