Повезане вести

Прошла кроз пакао у браку, сада се бори за децу: Тања Савић пише књигу - "све ћу да откријем"

Прошла кроз пакао у браку, сада се бори за децу: Тања Савић пише књигу - "све ћу да откријем"

Мондо 19.09.2020
Певачица након исповести на Инстаграму најављује да ће открити шта ју је оснажило да поведе борбу против бившег мужа! Певачица након исповести на Инстаграму најављује да ће открити шта ју је оснажило да поведе борбу против… »
Сурово искрена исповест тање Савић: Видим да деца пате без мене, ноћима не спавам, само маштам да загрлим синове!

Сурово искрена исповест тање Савић: Видим да деца пате без мене, ноћима не спавам, само маштам да загрлим синове!

Курир 19.09.2020
Певачица Тања Савић каже да већ данима није чула наследнике и да само од добре воље њеног, још увек законитог, супруга зависи када ће се то догодити. Она признаје да није ни знала колико је јака док јој се није догодила борба… »
Свекрва ми је говорила да сам ружна жена и лоша мајка: Огласила се Тања Савић - Нисам чула децу седам дана!

Свекрва ми је говорила да сам ружна жена и лоша мајка: Огласила се Тања Савић - Нисам чула децу седам дана!

Вечерње новости 18.09.2020
ТАЊА Савић проговорила је о томе шта проживљава због тога што јој је муж Душан Јованчевић без дозволе одвео децу у Аустралију. Она је истакла да децу није чула 7 дана, па проговорила о свом мужу и његовој мајци. - Тренутно сам… »

Вести дана »