Povezane vesti
Veliki dan za grad na Moravi: U čačanskoj bolnici samo pet kovid pacijenta, niko nije priključen na respirator
RINA 19.09.2020
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je pet pacijenata. U protekla 24 časa otpuštena su dva pacijena. RINA… »
U čačanskoj bolnici ukupno smešteno pet kovid pacijenata
Glas Zapadne Srbije 19.09.2020
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je pet pacijenata. U protekla 24 časa otpuštenasu dva pacijena. Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 24 minutajoš 27 povezanih
U iskakanju tramvaja povređeno 12 odraslih i dvoje dece - među njima troje teže povređenih
N1 Info pre 59 minutajoš 131 povezana
Ovo je prosečna zarada u Srbiji za mart: Pogledajte koliko je bila prošle godine
Telegraf pre 44 minutajoš 25 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 24 minutajoš 9 povezanih
Havarija na magistralnom vodovodu: Bez vode ostali Požega, Čačak, Lučani i Gornji Milanovac
RTV pre 9 minutajoš 26 povezanih