Povezane vesti
"Krenem dobro, sudije me pošalju na: Klupu!" Nikola Jokić, skandal na prvom meču Denvera i Lejkersa i reakcija asa! /video/
Sportal blic 19.09.2020
Nikola Jokić i Denver Nagetsi nisu uspeli u nameri da trijumfuju u prvom meču finala Zapadne konferencije NBA lige, u kome su sudije prilično pomogle Los Anđeles Lejkersima da dođu do 126:114, posle čega je naš as istakao da ceo tim mora bolje da… »
"Popi**** sam!" Nisu samo Nikola Jokić i Denver Nagetsi poludeli sinoć, već i njihov rival, Lebron Džejms! /video/
Sportal blic 19.09.2020
Nikola Jokić i Denver su poraženi u prvom meču finala Zapadne konferencije NBA lige, ali nisu samo oni bili nezadovoljni, već i prva zvezda Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms. Nakon što je uz, sinoć nezaustavljivog pomogao "jezerdžijama" da… »
Lebron: Popi*deo sam jer sam imao samo 16 glasova
N1 Info 19.09.2020
Lebron Džejms je posle prve utakmice u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige i posle pobede nad Denverom pričao između ostalog o glasanju za najkorisnijeg igrača. Drugu godinu uzastopno za MVP NBA lige je izabran Janis Adetokunbo. Mnogi se ne… »
Vesti dana »
UŽIVO VIDEO: Hiljade Novosađana dočekalo studente iz Beograda
Radio 021 pre 32 minutajoš 18 povezanih
Dao novac policajcu, pa uhapšen: Muškarac iz Velikog Gradišta doneo mito za registraciju kola!
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
KRIK: Skaj poruke – borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
N1 Info pre 10 satijoš 7 povezanih
Bojkot kupovine se širi na Balkanu: Prazne prodavnice u Hrvatskoj, bojkotu se pridružuju i kupci iz Srbije, C.Gore, Makedonije,…
Nova pre 5 satijoš 23 povezane
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 9 satijoš 37 povezanih