Povezane vesti
"Krenem dobro, sudije me pošalju na: Klupu!" Nikola Jokić, skandal na prvom meču Denvera i Lejkersa i reakcija asa! /video/
Sportal blic 19.09.2020
Nikola Jokić i Denver Nagetsi nisu uspeli u nameri da trijumfuju u prvom meču finala Zapadne konferencije NBA lige, u kome su sudije prilično pomogle Los Anđeles Lejkersima da dođu do 126:114, posle čega je naš as istakao da ceo tim mora bolje da se… »
"Popi**** sam!" Nisu samo Nikola Jokić i Denver Nagetsi poludeli sinoć, već i njihov rival, Lebron Džejms! /video/
Sportal blic 19.09.2020
Nikola Jokić i Denver su poraženi u prvom meču finala Zapadne konferencije NBA lige, ali nisu samo oni bili nezadovoljni, već i prva zvezda Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms. Nakon što je uz, sinoć nezaustavljivog pomogao "jezerdžijama" da trijumfuju… »
Lebron: Popi*deo sam jer sam imao samo 16 glasova
N1 Info 19.09.2020
Lebron Džejms je posle prve utakmice u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige i posle pobede nad Denverom pričao između ostalog o glasanju za najkorisnijeg igrača. Drugu godinu uzastopno za MVP NBA lige je izabran Janis Adetokunbo. Mnogi se ne… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od Novog Sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima, nova investiciona klima
Kurir pre 2 satajoš 61 povezana

Redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd - Subotica počinje 8. oktobra
Novi magazin pre 33 minutajoš 31 povezana

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 43 minutajoš 26 povezanih

Ovog puta sneg je stvarno iznenadio putare: Nestajala struja, voda, a šteta će se tek sabirati
N1 Info pre 17 minutajoš 23 povezane