Повезане вести
"Кренем добро, судије ме пошаљу на: Клупу!" Никола Јокић, скандал на првом мечу Денвера и Лејкерса и реакција аса! /видео/
Спортал блиц 19.09.2020
Никола Јокић и Денвер Нагетси нису успели у намери да тријумфују у првом мечу финала Западне конференције НБА лиге, у коме су судије прилично помогле Лос Анђелес Лејкерсима да дођу до 126:114, после чега је наш ас истакао да цео… »
"Попи**** сам!" Нису само Никола Јокић и Денвер Нагетси полудели синоћ, већ и њихов ривал, Леброн Џејмс! /видео/
Спортал блиц 19.09.2020
Никола Јокић и Денвер су поражени у првом мечу финала Западне конференције НБА лиге, али нису само они били незадовољни, већ и прва звезда Лос Анђелес Лејкерса, Леброн Џејмс. Након што је уз, синоћ незаустављивог помогао… »
Леброн: Попи*део сам јер сам имао само 16 гласова
Н1 Инфо 19.09.2020
Леброн Џејмс је после прве утакмице у финалној серији Западне конференције НБА лиге и после победе над Денвером причао између осталог о гласању за најкориснијег играча. Другу годину узастопно за МВП НБА лиге је изабран Јанис… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 39 минутајош 22 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Полиција дошла до сазнања о идентитету извршиоца
Данас пре 39 минутајош 16 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 1 сатјош 13 повезаних