Повезане вести

"Кренем добро, судије ме пошаљу на: Клупу!" Никола Јокић, скандал на првом мечу Денвера и Лејкерса и реакција аса! /видео/

"Кренем добро, судије ме пошаљу на: Клупу!" Никола Јокић, скандал на првом мечу Денвера и Лејкерса и реакција аса! /видео/

Спортал блиц 19.09.2020
Никола Јокић и Денвер Нагетси нису успели у намери да тријумфују у првом мечу финала Западне конференције НБА лиге, у коме су судије прилично помогле Лос Анђелес Лејкерсима да дођу до 126:114, после чега је наш ас истакао да цео… »
"Попи**** сам!" Нису само Никола Јокић и Денвер Нагетси полудели синоћ, већ и њихов ривал, Леброн Џејмс! /видео/

"Попи**** сам!" Нису само Никола Јокић и Денвер Нагетси полудели синоћ, већ и њихов ривал, Леброн Џејмс! /видео/

Спортал блиц 19.09.2020
Никола Јокић и Денвер су поражени у првом мечу финала Западне конференције НБА лиге, али нису само они били незадовољни, већ и прва звезда Лос Анђелес Лејкерса, Леброн Џејмс. Након што је уз, синоћ незаустављивог помогао… »
Леброн: Попи*део сам јер сам имао само 16 гласова

Леброн: Попи*део сам јер сам имао само 16 гласова

Н1 Инфо 19.09.2020
Леброн Џејмс је после прве утакмице у финалној серији Западне конференције НБА лиге и после победе над Денвером причао између осталог о гласању за најкориснијег играча. Другу годину узастопно за МВП НБА лиге је изабран Јанис… »

Вести дана »