Повезане вести
Михајловић: Умро бих да ме нису пустили на клупу
Н1 Инфо 19.09.2020
Тренер Болоње Синиша Михајловић, који је после леукемије успео да победи и коронавирус, причао је о паузи у третману хемотерапије када су му лекари дозволили да буде на утакмици против Вероне. Синиша Михајловић је имао веома… »
Михајловић: Умро бих да ме лекари нису пустили на утакмицу
Нова 19.09.2020
"Умро бих да ми лекари нису дозволили да направим паузу током лечења од леукемије и да водим екипу против Вероне на старту прошле сезоне у Серији А", изјавио је тренер Болоње Синиша Михајловић. Михајловић је у јулу прошле… »
Синиша Михајловић: ‘Да тог дана нисам био тамо, умро бих’
Хот спорт 19.09.2020
Тренер Болоње Синиша Михајловић присетио се почетка прошле сезоне у Серији А, мало након што је сазнао да болује од леукемије. Баш пред почетак нове сезоне, Михајловић је одлучио да, упркос болести, буде уз екипу на гостовању… »
Пароле и јасна порука навијача Динама: Врањанци веома незадовољни, ево шта су поручили првом човеку Драгану Антићу! (фото)…
Хот спорт 19.09.2020
На мејл адресу наше редакције стигле су фотографије настале у Врању, које имају јасну поруку. Наиме, у Врању су осванули плакати и пароле против Драгана Антића Рецка, тренера и председника ФК Динамо из тог града. ФОТО: Приватна… »
Умро бих да ме нису пустили из болнице да водим тим: Емотивни Михајловић у свом стилу описује борбу против леукемије
Мондо 19.09.2020
Лечио се од тешке болести, али од фудбала баш никако није хтео да одустаје. Лечио се од тешке болести, али од фудбала баш никако није хтео да одустаје Плах, емотиван, ватрен, сви знају карактер Синише Михајловића, зато и никога… »
"Умро бих да ми лекари то нису: Дозволили!" Синиша Михајловић открио најважнији моменат у борби са леукемијом!
Спортал блиц 19.09.2020
Прошао је кроз прави пакао, а сада каже да је један посебан, фудбалски тренутак - помогао да се вратио у живот. је свашта "претурио" преко главе - недавно је прележао нови корона вирус, пре тога се изборио са опаком леукемијом. А… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана