Повезане вести

Мештани горњомилановачких села позвали Трампа у посету

Мештани горњомилановачких села позвали Трампа у посету

Данас 19.09.2020
Мештани десет села из околине Горњег Милановца упутили су писмо америчком председнику Доналду Трампу, у коме га позивају да посети меморијални комплекс који се гради у селу Прањани посвећен мисији спасавања америчких пилота за… »
Сељани са сувобора шаљу Трампу писмо на ћирилици: "Ми, српски сељаци, спремни да дамо живот за отаџбину..." (фото)

Сељани са сувобора шаљу Трампу писмо на ћирилици: "Ми, српски сељаци, спремни да дамо живот за отаџбину..." (фото)

Мондо 19.09.2020
Мештани сувоборских села, упутили су пријатељско писмо председнику Сједињених Америких Држава, Доналду Трампу, с позивом да их посети у првој одговарајућој прилици. Мештани сувоборских села, упутили су пријатељско писмо… »
Спремају дочек председнику САД: Српски сељаци писали Трампу, позвали га да посети Србију, а овако ће га угостити

Спремају дочек председнику САД: Српски сељаци писали Трампу, позвали га да посети Србију, а овако ће га угостити

Блиц 19.09.2020
Мештани Прањана и сувоборских села упутили су писмо председнику САД Доналду Трампу поводом операције спасавања америчких пилота са импровизованог аеродрома на Галовића брду 1944. године где је обновљен аеродром и урађен… »
Трампу писали српски сељаци: Тиче се славне српске историје, позвали америчког председника у посету

Трампу писали српски сељаци: Тиче се славне српске историје, позвали америчког председника у посету

Вечерње новости 18.09.2020
УВАЖЕНИ председниче Сједињених Америчких Држава, г. Доналд Трамп, ми, српски сељаци, одгајени да поштујемо туђе и бринемо о своме и спремни увек да дамо живот за отаџбину и слободу златну, људи од речи и народ који поштује… »

Вести дана »