Povezane vesti
Šabac: Taksista tukao ženu sve dok nije izgubila svest
Nova 19.09.2020
D. R., pravnicu iz Šapca, stravično je pretukao taksista, izvesni I. S., i tom prilikom naneo joj teške telesne povrede. Napadnuta žena je za medije do detalja ispričala kakvu je traumu doživela, rekavši da je pukom srećom preživela ovaj napad. Kako… »
Ispovest žene koju je brutalno prebio taksista: "Sigurno je mislio da sam mrtva kada je otišao"
Mondo 19.09.2020
Pravnica iz Šapca nije ni slutila kakve će batine dobiti u svom stanu tog kobnog dana. Pravnica iz Šapca nije ni slutila kakve će batine dobiti u svom stanu tog kobnog dana. "Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik… »
Ženu iz Šapca brutalno pretukao taksista: "Udarao me je u glavu, izvinite na slikama, potresne su"
Telegraf 19.09.2020
D.R. iz Šapca nije ni slutila šta će je zadesiti tog kobnog dana u njenom stanu, kada ju je nasilnik krvnički pretukao i naneo joj teške povrede. - Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik (taksista I.S.) je poznat i meni… »
Vesti dana »
Sijarto u Moskvi: Rusija i Mađarska treba da se suprotstave pritiscima spolja; Zelenski: Mali napredak ka miru
RTS pre 48 minutajoš 27 povezanih
Prvog dana više od 19.000 prijava za legalizaciju, gotovo 40 odsto prijava podneto putem onlajn platforme
Blic pre 13 minutajoš 22 povezane
Dvostruko ubistvo u Nikšiću: Tela dve osobe pronađena u iznajmljenom stanu, policija traga za ubicom
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Moguć još snažniji potres: Desetine povređenih u razornom zemljotresu, ali Japan još nije bezbedan, strahuje se i od cunamija
Blic pre 2 minutajoš 13 povezanih