Povezane vesti
Ispovest žene koju je brutalno prebio taksista: "Sigurno je mislio da sam mrtva kada je otišao"
Mondo 19.09.2020
Pravnica iz Šapca nije ni slutila kakve će batine dobiti u svom stanu tog kobnog dana. Pravnica iz Šapca nije ni slutila kakve će batine dobiti u svom stanu tog kobnog dana. "Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik… »
Šabac: Taksista tukao ženu sve dok nije izgubila svest
Nova 19.09.2020
D. R., pravnicu iz Šapca, stravično je pretukao taksista, izvesni I. S., i tom prilikom naneo joj teške telesne povrede. Napadnuta žena je za medije do detalja ispričala kakvu je traumu doživela, rekavši da je pukom srećom preživela ovaj napad… »
Ženu iz Šapca brutalno pretukao taksista: "Udarao me je u glavu, izvinite na slikama, potresne su"
Telegraf 19.09.2020
D.R. iz Šapca nije ni slutila šta će je zadesiti tog kobnog dana u njenom stanu, kada ju je nasilnik krvnički pretukao i naneo joj teške povrede. - Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik (taksista I.S.) je poznat… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana