Повезане вести

Шабац: Таксиста тукао жену све док није изгубила свест

Шабац: Таксиста тукао жену све док није изгубила свест

Нова 19.09.2020
Д. Р., правницу из Шапца, стравично је претукао таксиста, извесни И. С., и том приликом нанео јој тешке телесне повреде. Нападнута жена је за медије до детаља испричала какву је трауму доживела, рекавши да је пуком срећом… »
Исповест жене коју је брутално пребио таксиста: "Сигурно је мислио да сам мртва када је отишао"

Исповест жене коју је брутално пребио таксиста: "Сигурно је мислио да сам мртва када је отишао"

Мондо 19.09.2020
Правница из Шапца није ни слутила какве ће батине добити у свом стану тог кобног дана. Правница из Шапца није ни слутила какве ће батине добити у свом стану тог кобног дана. "Ја сам зато и решила јавно да говорим о догађају, јер… »
Жену из Шапца брутално претукао таксиста: "Ударао ме је у главу, извините на сликама, потресне су"

Жену из Шапца брутално претукао таксиста: "Ударао ме је у главу, извините на сликама, потресне су"

Телеграф 19.09.2020
Д.Р. из Шапца није ни слутила шта ће је задесити тог кобног дана у њеном стану, када ју је насилник крвнички претукао и нанео јој тешке повреде. - Ја сам зато и решила јавно да говорим о догађају, јер сви ћуте. Насилник… »

Вести дана »