Povezane vesti
Šabac: Taksista tukao ženu sve dok nije izgubila svest
Nova 19.09.2020
D. R., pravnicu iz Šapca, stravično je pretukao taksista, izvesni I. S., i tom prilikom naneo joj teške telesne povrede. Napadnuta žena je za medije do detalja ispričala kakvu je traumu doživela, rekavši da je pukom srećom preživela ovaj napad. Kako… »
Ispovest žene koju je brutalno prebio taksista: "Sigurno je mislio da sam mrtva kada je otišao"
Mondo 19.09.2020
Pravnica iz Šapca nije ni slutila kakve će batine dobiti u svom stanu tog kobnog dana. Pravnica iz Šapca nije ni slutila kakve će batine dobiti u svom stanu tog kobnog dana. "Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik… »
Ženu iz Šapca brutalno pretukao taksista: "Udarao me je u glavu, izvinite na slikama, potresne su"
Telegraf 19.09.2020
D.R. iz Šapca nije ni slutila šta će je zadesiti tog kobnog dana u njenom stanu, kada ju je nasilnik krvnički pretukao i naneo joj teške povrede. - Ja sam zato i rešila javno da govorim o događaju, jer svi ćute. Nasilnik (taksista I.S.) je poznat i meni… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 50 minutajoš 47 povezanih

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 55 minutajoš 36 povezanih

Novak Đoković poslao poruku Branku Laziću posle napuštanja Zvezde
Telegraf pre 20 minutajoš 39 povezanih

Radivoju Jovoviću određen pritvor do 30 dana, aktivistkinji Čeleketić do tri meseca kućnog pritvora
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Skupovi pristalica SNS održani u više gradova, okupljeni šetali i nosili transparente protiv blokada
NIN pre 1 satjoš 51 povezana