Povezane vesti
Emotivni Stanković: Dao bih litar krvi da uđemo u Ligu Evrope, ne vređam inteligenciju zvezdaša
Telegraf 19.09.2020
Trener Zvezde pojasnio svoju izjavu posle žreba. "Zvezda mora dalje", poruka je Dejana Stankovića posle eliminacije od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a dan pred novi superligaški meč, protiv Voždovca (nedelja, 21). Stanković je insistirao da… »
Stanković: Da ne mislimo o Omoniji, naš cilj je titula
N1 Info 19.09.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da će se svi u timu potruditi da zaborave poraz od Omonije, pošto crveno-bele čeka težak duel sa Voždovcem. Srpski šampion ispao je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Omonija je u sredu bila bolja… »
Stanković: Dao bih litar krvi da Zvezda uđe u Ligu Evrope
Nova 19.09.2020
Dejan Stanković trener Crvene zvezde emotivno je podneo eliminaciju od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Trener šampiona Srbije je pred nedeljni meč sa Voždovcem u Superligi još jednom pričao o dešavanjima na Kipru i bio je krajnje iskren… »
"Litar krvi bih dao da uđemo u ligu Evrope": Stanković pred Voždovac pričao o Omoniji: "Poraz mi je teško pao, jer sam…
Sportal blic 19.09.2020
Fudbaleri Crvene zvezde se vraćaju obavezama u domaćem prvenstu utakmicom protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić", u okviru 8. kola Superlige Srbije. Snovi o trećem uzastopnom učešću u Ligi šampiona navijačima srušila je Omonija, koja je posle boljeg… »
Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope
Dnevnik 19.09.2020
BEOGRAD: „Razumem kritike, ali nikom ne može da bude više krivo nego meni i igračima što smo eliminisani od Omonije”, poručio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković. On je na današnjoj konferenciji za medije uoči prvenstvenstvene utakmice protiv… »
Dejan Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope
Sportski žurnal 19.09.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da bi dao litar krvi da se njegov tim plasira u Ligu Evropa i istakao da nije "obezbeđenje da brani igrače" Fudbaleri Zvezde izgubili su posle penala od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa će se u… »
"Dao bih litar krvi da zvezda prođe": Emotivni Deki poručio - ne igram se inteligencijom navijača!
Mondo 19.09.2020
Trener Crvene zvezde još jednom se osvrnuo ka neuspehu na Kipru i žrebu za plej-of Lige Evrope. Trener Crvene zvezde još jednom se osvrnuo ka neuspehu na Kipru i žrebu za plej-of Lige Evrope. Crvena zvezda se priprema za nedeljni meč protiv Voždovca (21… »
Dejan Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope! Nisam ja radnik obezbeđenja da branim igrače
Mozzart sport 19.09.2020
„Meni i igračima je sigurno najteže“, poručio Zvezdin šef stručnog štaba. Trogodišnja Zvezdina idila u evropskim kvalifikacijama završena je penal ruletom u Nikoziji. Omonija je bolje odradila poslednji čin drame, mada je činjenica da je srpski šampion… »
Vesti dana »
Od ovog dana sledi osetan pad temperature! RHMZ se oglasio: Evo kada i zvanično prestaje lepo vreme
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih
RIK utvrdio zbirnu izbornu listu na kojoj je 18 izbornih lista sa 2.418 kandidata
Blic pre 46 minutajoš 11 povezanih
Rusija tokom noći napala Ukrajinu sa 136 dronova, širom zemlje vanredna isključenja struje
Beta pre 51 minutajoš 8 povezanih
Američke vlasti uživo će prenositi pogubljenje napadača iz vojne baze Fort Hud, kaže Hegset
Insajder pre 51 minutajoš 12 povezanih
Miljuš (SSP): Srbija vodeća zemlja po stepenu kriminala i korupcije u Evropi
Radio sto plus pre 1 satjoš 12 povezanih