Повезане вести
Емотивни Станковић: Дао бих литар крви да уђемо у Лигу Европе, не вређам интелигенцију звездаша
Телеграф 19.09.2020
Тренер Звезде појаснио своју изјаву после жреба. "Звезда мора даље", порука је Дејана Станковића после елиминације од Омоније у квалификацијама за Лигу шампиона, а дан пред нови суперлигашки меч, против Вождовца (недеља, 21)… »
Станковић: Да не мислимо о Омонији, наш циљ је титула
Н1 Инфо 19.09.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић каже да ће се сви у тиму потрудити да забораве пораз од Омоније, пошто црвено-беле чека тежак дуел са Вождовцем. Српски шампион испао је у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Омонија… »
Станковић: Дао бих литар крви да Звезда уђе у Лигу Европе
Нова 19.09.2020
Дејан Станковић тренер Црвене звезде емотивно је поднео елиминацију од Омоније у квалификацијама за Лигу шампиона. Тренер шампиона Србије је пред недељни меч са Вождовцем у Суперлиги још једном причао о дешавањима на Кипру и… »
"Литар крви бих дао да уђемо у лигу Европе": Станковић пред Вождовац причао о Омонији: "Пораз ми је тешко пао, јер сам…
Спортал блиц 19.09.2020
Фудбалери Црвене звезде се враћају обавезама у домаћем првенсту утакмицом против Вождовца на стадиону "Рајко Митић", у оквиру 8. кола Суперлиге Србије. Снови о трећем узастопном учешћу у Лиги шампиона навијачима срушила је… »
Станковић: Дао бих литар крви за Лигу Европе
Дневник 19.09.2020
БЕОГРАД: „Разумем критике, али ником не може да буде више криво него мени и играчима што смо елиминисани од Омоније”, поручио је тренер Црвене звезде Дејан Станковић. Он је на данашњој конференцији за медије уочи… »
Дејан Станковић: Дао бих литар крви за Лигу Европе
Спортски журнал 19.09.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да би дао литар крви да се његов тим пласира у Лигу Европа и истакао да није "обезбеђење да брани играче" Фудбалери Звезде изгубили су после пенала од Омоније у квалификацијама за… »
"Дао бих литар крви да звезда прође": Емотивни Деки поручио - не играм се интелигенцијом навијача!
Мондо 19.09.2020
Тренер Црвене звезде још једном се осврнуо ка неуспеху на Кипру и жребу за плеј-оф Лиге Европе. Тренер Црвене звезде још једном се осврнуо ка неуспеху на Кипру и жребу за плеј-оф Лиге Европе. Црвена звезда се припрема за недељни… »
Дејан Станковић: Дао бих литар крви за Лигу Европе! Нисам ја радник обезбеђења да браним играче
Моззарт спорт 19.09.2020
„Мени и играчима је сигурно најтеже“, поручио Звездин шеф стручног штаба. Трогодишња Звездина идила у европским квалификацијама завршена је пенал рулетом у Никозији. Омонија је боље одрадила последњи чин драме, мада је… »
Вести дана »
Пет сати након разговора с Путином, Зеленском је зазвонио телефон: Володимире...
Б92 пре 6 минутајош 25 повезаних
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 21 минутајош 15 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 26 минутајош 16 повезаних