Povezane vesti
Emotivni Stanković: Dao bih litar krvi da uđemo u Ligu Evrope, ne vređam inteligenciju zvezdaša
Telegraf 19.09.2020
Trener Zvezde pojasnio svoju izjavu posle žreba. "Zvezda mora dalje", poruka je Dejana Stankovića posle eliminacije od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a dan pred novi superligaški meč, protiv Voždovca (nedelja, 21). Stanković je… »
Stanković: Da ne mislimo o Omoniji, naš cilj je titula
N1 Info 19.09.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da će se svi u timu potruditi da zaborave poraz od Omonije, pošto crveno-bele čeka težak duel sa Voždovcem. Srpski šampion ispao je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Omonija je u sredu bila… »
Stanković: Dao bih litar krvi da Zvezda uđe u Ligu Evrope
Nova 19.09.2020
Dejan Stanković trener Crvene zvezde emotivno je podneo eliminaciju od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Trener šampiona Srbije je pred nedeljni meč sa Voždovcem u Superligi još jednom pričao o dešavanjima na Kipru i bio je krajnje… »
"Litar krvi bih dao da uđemo u ligu Evrope": Stanković pred Voždovac pričao o Omoniji: "Poraz mi je teško pao, jer sam…
Sportal blic 19.09.2020
Fudbaleri Crvene zvezde se vraćaju obavezama u domaćem prvenstu utakmicom protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić", u okviru 8. kola Superlige Srbije. Snovi o trećem uzastopnom učešću u Ligi šampiona navijačima srušila je Omonija, koja je… »
Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope
Dnevnik 19.09.2020
BEOGRAD: „Razumem kritike, ali nikom ne može da bude više krivo nego meni i igračima što smo eliminisani od Omonije”, poručio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković. On je na današnjoj konferenciji za medije uoči prvenstvenstvene utakmice… »
Dejan Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope
Sportski žurnal 19.09.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da bi dao litar krvi da se njegov tim plasira u Ligu Evropa i istakao da nije "obezbeđenje da brani igrače" Fudbaleri Zvezde izgubili su posle penala od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa će… »
"Dao bih litar krvi da zvezda prođe": Emotivni Deki poručio - ne igram se inteligencijom navijača!
Mondo 19.09.2020
Trener Crvene zvezde još jednom se osvrnuo ka neuspehu na Kipru i žrebu za plej-of Lige Evrope. Trener Crvene zvezde još jednom se osvrnuo ka neuspehu na Kipru i žrebu za plej-of Lige Evrope. Crvena zvezda se priprema za nedeljni meč protiv Voždovca… »
Dejan Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope! Nisam ja radnik obezbeđenja da branim igrače
Mozzart sport 19.09.2020
„Meni i igračima je sigurno najteže“, poručio Zvezdin šef stručnog štaba. Trogodišnja Zvezdina idila u evropskim kvalifikacijama završena je penal ruletom u Nikoziji. Omonija je bolje odradila poslednji čin drame, mada je činjenica da je… »
Vesti dana »
Uhapšen Uzbekistanac, Kremlj zna ko je naručio ubisto Kirilova; Vašington: Nismo umešani
RTS pre 23 minutajoš 21 povezana
Ovo je ubica putinovog generala! Objavljen snimak Federalne službe bezbednosti, detaljno opisao kako je izvršio likvidaciju u Moskvi (foto, video)
Kurir pre 17 minutajoš 15 povezanih
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU, saslušanja planirana za 9. i 10. januar
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih
Deklaracija o nestalima daje nadu porodicama! Odalović: Komisija će biti sastavljena od predstavnika EU, Beograda, Prištine i Crvenog krsta
Kurir pre 59 minutajoš 12 povezanih
Fenomenalna partija Vašingtona: Amerikanac pokazao zbog čega je Žoc insistirao na njegovom dolasku u Partizan! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 12 povezanih