Povezane vesti
Rukometaši Radničkog ponovo u Super ligi
RTK 19.09.2020
Rukometaši Radničkog će posle četiri godine ponovo igrati u Super ligi. Kragujevčani su u meču baraža za plasman u najviši rang, koji je odigran na neutralnom terenu u Nišu, pobedili ekipu Hajduk Veljka iz Negotina rezultatom 26:23. Rukometaši Radničkog… »
Rukometaši Radničkog u Superligi
Ritam grada Kg 19.09.2020
Rukometaši Radničkog izborili su plasman u Superligu Srbije, pošto su u baraž meču, na neutralnom terenu u Nišu, savladali ekipu Hajduk Veljka iz Negotina, rezultatom 26:23. Kragujevčani su sve vreme bili u vođstvu i sasvim zasluženo došli do pobede. Već… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 63 povezane
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 52 minutajoš 18 povezanih
"Poklonila mi je svoju ikonicu da me čuva" Emotivni oproštaj Ivane Mihić od voljene Olivere, a pomenula i njegov sina Maneta
Kurir pre 22 minutajoš 60 povezanih
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih