Povezane vesti
Ekskluzivno! Miladin Kovačević za Kurir: Od 2008. prikazuju me kao monstruma i nasilnika, ali bez dokaza
Kurir 20.09.2020
Već godinama živim pod lupom javnosti, a svaki moj postupak dobija negativnu konotaciju, čak i kada su činjenice u potpunosti na mojoj strani, kaže Miladin Kovačević. Još od 2008. godine sam žrtva nezapamćenog linča u kom se u kontinuitetu… »
"Došla je na vrata, lupala i molila": Kovačević je pušten da se brani sa slobode, a evo šta je rekao na saslušanju na…
Blic 20.09.2020
Miladin Kovačević (33) koji se sumnjiči da je u noći između utorka i srede zlostavljao i mučio Tijanu T. (26) i pretnjama ugrozio njenu sigurnost juče je, posle saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu pušten da se brani sa slobode… »
Detalji sa saslušanja: Miladin Kovačević detaljno opisao kako se optužena ponašala
Večernje novosti 20.09.2020
MILADIN Kovačević saslušan je juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je u celosti negirao da je pretio devojci T. T. (26) pre četiri dana u centru Beograda. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor… »
Dosije "Kovačević": Od brutalnog nasilja na terenu, bekstva iz Amerike u koje je bio umeštan i konzul do optužbi za…
Blic 19.09.2020
Miladin Kovačević (30), bivši košarkaš, koji je javnosti poznatiji po nasilju i prebijanju, iza sebe ima nekoliko inicidenata zbog kojih je kažnjavan, a sada je danima u žiži javnosti zbog sumnje da je mučio i zlostavljao svoju devojku… »
Čuj izvini, pa nemam 12 godina! Isplivao snimak navodne svađe Kovačevića i devojke
Večernje novosti 19.09.2020
PRVO osnovno tužilaštvo naložilo je uzimanje snimaka bezbednosnih kamera iz stana u kom je navodno bivši košarkaš Miladin Kovačević (30) zlostavljao i mučio svoju devojku T.T. (26). Kovačević je danas, nakon saslušanja u tužilaštvu, pušten… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 22 minutajoš 36 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 39 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 57 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 22 minutajoš 8 povezanih