Повезане вести
"Провео сам месеце у мучењу": Леонардо није хтео да се убије, открио је шта му се дешава и људи се моле за њега
Спортал блиц 20.09.2020
Као бомба у домаћој јавности одјекнула је вест да је бивши фудбалер Партизана и миљеник навијача тог клуба Леонардо Да Силва Соуза покушао да се убије. Читаву причу додатно је подгрејала Леонардовом објава на инстаграму и… »
Шокантна порука бившег играча Партизана: "Хтео сам да напустим све, али ми се Бог обратио" - на шта је мислио?
Мондо 20.09.2020
Многи су ово схватили као оно најгоре! Многи су ово схватили као оно најгоре! Невероватна вест стигла је право ниоткуда. Некадашњи фудбалер Партизана наводно је хтео да изврши самоубиство!? Ради се о Леонарду, Бразилцу који је… »
"Одлучио сам да поделим моју бол са: Вама!" Шок признање: Бивши фудбалер Партизана покушао себи да одузме живот
Спортал блиц 20.09.2020
Бивши фудбалер Партизана, Бразилац Леонардо, покушао је да изврши самоубиство. , који се већ дуго бори са депресијом, признао је да је желео да одузме себи живот, али је у последњем моменту одустао. - Одлучио сам да поделим моју… »
Узбуна на мрежама, шта се десило љубимцу ''Гробара''?!
Спортске.нет 20.09.2020
Има различитих тумачења, али порука је јединствена, да се што пре опорави! Некадашњи фудбалер Партизана, један од најзаслужнијих за последњу дуплу круну коју је Партизан освојио пре три године, Бразилац Леонардо, забринуо је… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана