Povezane vesti
Trener Zlatibora pred duel sa partizanom: ‘Svi misle da su nepobedivi, ja mislim drugačije’
Hot sport 20.09.2020
Fudbaleri Partizana sastaće se sa ekipom Zlatibora danas od 19 časova u okviru osmog kola Superlige Srbije. Šef stručnog štaba Zlatibora, Predrag Ristanović, veruje da njegov tim može da iznenadi crno-bele i da izbori povoljan rezultat. – Svi… »
Novi Partizan za nove odgovore: Stanojević menja petoricu protiv Zlatibora, ko će iskoristiti dobijenu šansu?
Mondo 20.09.2020
Crno-beli gostuju novom članu Superlige. Crno-beli gostuju novom članu Superlige. Mnogo putovanja ove sedmice za crno-bele, mnogo i promena u nedeljnom timu. Fudbaleri Partizana u 8. kolu Superlige gostuju ekipi Zlatibora, u meču u kojem će biti… »
Zlatibor premijerno protiv Partizana
Zoom UE 20.09.2020
UŽICE – U 8. kolu Linglong Superlige Srbije fudbaleri Zlatibora će na Gradskom stadionu u Užicu dočekati ekipu Partizana večeras u 19 časova. To će biti prvi susret ovih klubova u takmičarskom meču. Čajetinski klub je neporažen u prethodna… »
''Svi misle da ekipa Partizana ne može da se pobedi, ali ja mislim da može!''
Sportske.net 20.09.2020
Zanimljiv komentar pred večerašnji meč. Posle teške utakmice u Moldaviji i pobede u produžecima nad Sfintul Georgeom (1:0), Partizan večeras ima drugo od tri gostovanja u nizu, ovoga puta protiv ekipe Zlatibora u meču osmog kola Linglong Superlige… »
"Svi misle da Partizan ne može da se pobedi, ali ja ne": Trener Zlatibora želi da ukoči "parni valjak"
Mondo 20.09.2020
Najavljuje neizvestan meč. Najavljuje neizvestan meč. Fudbaleri Partizana večeras imaju drugo od tri uzastopna gostovanja. Posle Moldavije i Sfintula, a pre Belgije i Šarlroa, očekuje ih meč protiv Zlatibora u Superligi Srbije. Novi član najvišeg… »
Vesti dana »
Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
Serbian News Media pre 6 satijoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
(Poluvreme) crvena ZVEZDA sigurna u Beogradu, milošević branio nemoguće pa napravio penal: Internacionalci za sigurno vođstvo crveno-belih! (video)
Hot sport pre 15 minutajoš 25 povezanih