Повезане вести

Тренер Златибора пред дуел са партизаном: ‘Сви мисле да су непобедиви, ја мислим другачије’

Тренер Златибора пред дуел са партизаном: ‘Сви мисле да су непобедиви, ја мислим другачије’

Хот спорт 20.09.2020
Фудбалери Партизана састаће се са екипом Златибора данас од 19 часова у оквиру осмог кола Суперлиге Србије. Шеф стручног штаба Златибора, Предраг Ристановић, верује да његов тим може да изненади црно-беле и да избори повољан… »
Нови Партизан за нове одговоре: Станојевић мења петорицу против Златибора, ко ће искористити добијену шансу?

Нови Партизан за нове одговоре: Станојевић мења петорицу против Златибора, ко ће искористити добијену шансу?

Мондо 20.09.2020
Црно-бели гостују новом члану Суперлиге. Црно-бели гостују новом члану Суперлиге. Много путовања ове седмице за црно-беле, много и промена у недељном тиму. Фудбалери Партизана у 8. колу Суперлиге гостују екипи Златибора, у мечу… »
Златибор премијерно против Партизана

Златибор премијерно против Партизана

Зоом УЕ 20.09.2020
УЖИЦЕ – У 8. колу Линглонг Суперлиге Србије фудбалери Златибора ће на Градском стадиону у Ужицу дочекати екипу Партизана вечерас у 19 часова. То ће бити први сусрет ових клубова у такмичарском мечу. Чајетински клуб је непоражен у… »
''Сви мисле да екипа Партизана не може да се победи, али ја мислим да може!''

''Сви мисле да екипа Партизана не може да се победи, али ја мислим да може!''

Спортске.нет 20.09.2020
Занимљив коментар пред вечерашњи меч. После тешке утакмице у Молдавији и победе у продужецима над Сфинтул Георгеом (1:0), Партизан вечерас има друго од три гостовања у низу, овога пута против екипе Златибора у мечу осмог кола… »
"Сви мисле да Партизан не може да се победи, али ја не": Тренер Златибора жели да укочи "парни ваљак"

"Сви мисле да Партизан не може да се победи, али ја не": Тренер Златибора жели да укочи "парни ваљак"

Мондо 20.09.2020
Најављује неизвестан меч. Најављује неизвестан меч. Фудбалери Партизана вечерас имају друго од три узастопна гостовања. После Молдавије и Сфинтула, а пре Белгије и Шарлроа, очекује их меч против Златибора у Суперлиги Србије… »

Вести дана »