Повезане вести
Тренер Златибора пред дуел са партизаном: ‘Сви мисле да су непобедиви, ја мислим другачије’
Хот спорт 20.09.2020
Фудбалери Партизана састаће се са екипом Златибора данас од 19 часова у оквиру осмог кола Суперлиге Србије. Шеф стручног штаба Златибора, Предраг Ристановић, верује да његов тим може да изненади црно-беле и да избори повољан… »
Нови Партизан за нове одговоре: Станојевић мења петорицу против Златибора, ко ће искористити добијену шансу?
Мондо 20.09.2020
Црно-бели гостују новом члану Суперлиге. Црно-бели гостују новом члану Суперлиге. Много путовања ове седмице за црно-беле, много и промена у недељном тиму. Фудбалери Партизана у 8. колу Суперлиге гостују екипи Златибора, у мечу… »
Златибор премијерно против Партизана
Зоом УЕ 20.09.2020
УЖИЦЕ – У 8. колу Линглонг Суперлиге Србије фудбалери Златибора ће на Градском стадиону у Ужицу дочекати екипу Партизана вечерас у 19 часова. То ће бити први сусрет ових клубова у такмичарском мечу. Чајетински клуб је непоражен у… »
''Сви мисле да екипа Партизана не може да се победи, али ја мислим да може!''
Спортске.нет 20.09.2020
Занимљив коментар пред вечерашњи меч. После тешке утакмице у Молдавији и победе у продужецима над Сфинтул Георгеом (1:0), Партизан вечерас има друго од три гостовања у низу, овога пута против екипе Златибора у мечу осмог кола… »
"Сви мисле да Партизан не може да се победи, али ја не": Тренер Златибора жели да укочи "парни ваљак"
Мондо 20.09.2020
Најављује неизвестан меч. Најављује неизвестан меч. Фудбалери Партизана вечерас имају друго од три узастопна гостовања. После Молдавије и Сфинтула, а пре Белгије и Шарлроа, очекује их меч против Златибора у Суперлиги Србије… »
Вести дана »
Подигнут оптужни предлог против Николе Селаковића због Генералштаба
Време пре 12 минутајош 43 повезане
Одбрамбене снаге: Око 200 руских војника блокирано у Купјанску; колико се Украјинаца противи повлачењу из Донбаса
РТС пре 43 минутајош 46 повезаних
Међународна акција појачане контроле саобраћаја у периоду од 15. до 21. децембра
Пиротске вести пре 4 сатијош 33 повезане
Холивудски редитељ Роб Рајнер и његова супруга Мишел пронађени мртви у куц́и у Лос Анђелесу
BBC News пре 3 сатајош 64 повезане
Сутра пре подне мраз и облачно, после подне разведравање
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 35 повезаних