Повезане вести
Тајсон шокирао све, једе само једну ствар: Некад сам био веган, а сада сам због овога још јачи!
Мондо 20.09.2020
Опет је све изненадио! Опет је све изненадио! Мајк Тајсон је најавио повратак у ринг и од тада је у центру светске пажње! Легендарни боксер се 28. новембра враћа у ринг, упркос чињеници да је у 54. години! Он ће тада имати… »
''Гвоздени Мајк'' све јачи, тајна је у месу од бизона!
Спортске.нет 20.09.2020
Увелико се припрема за спектакуларни повратак у ринг. Многи нису веровали, али легендарни Мајк Тајсон враћа се боксу у својој 54. години. За 28. новембар заказан је његов егзибициони меч са Ројом Џонсом јуниором, али Тајсон већ… »
Тајсон једе само једну намирницу! "Схватио сам да су све ствари које су добре - за мене отров, овако се осећам јаче!"
Спортал блиц 20.09.2020
Од када је објавио да се враћа у ринг, Мајк Тајсон је у центру светске пажње. Тајсон се 28. новембра враћа у ринг у 54. години, када ће “одрадити” егзибициони меч против још једне легенде - Роја Џонса јуниора. “Гвоздени” се већ… »
Вести дана »
Сијарто: Мађарска не може да прихвати одлуку ЕУ о укидању увоза руских енергената
Еуроневс пре 1 сатјош 33 повезане
ТОК: Селаковић самоиницијативно дошао и примио налог за привођење, полиција га неће доводити на ново саслушање
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 44 повезане