Повезане вести

Трамп о предлогу за Нобела: Заустављамо масовна убијања између Србије и Косова

Трамп о предлогу за Нобела: Заустављамо масовна убијања између Србије и Косова

Н1 Инфо 20.09.2020
Амерички председник Доналд Трамп у предизборној кампањи у Северној Каролини рекао је да ће, можда, добити Нобелову награду за мир, а у том контексту поменуо је и Косово, рекавши да његова администрација успева да заустави… »
Трамп на скупу у северној каролини: Зауставили смо масовна убијања између Косова и Србије, заслужио сам Нобела

Трамп на скупу у северној каролини: Зауставили смо масовна убијања између Косова и Србије, заслужио сам Нобела

Курир 20.09.2020
БЕОГРАД/ВАШИНГТОН - Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је заслужио Нобелову награду за мир јер је успео да заустави масовна убијања између Србије и Косова, преносе амерички медији. "Сигуран сам да је следећа ствар… »
Трамп: Заустављамо убијање између Србије и Косова

Трамп: Заустављамо убијање између Србије и Косова

Глас Америке 20.09.2020
БЕОГРАД — Председник Доналд Трамп је на предизборном митингу у Северној Каролини говорио о номинацији за Нобелову награду за мир и у том контексту поменуо Косово и Србију, рекавши да је успео да заустави масовна убијања на том… »
"Зауставили смо масовна убијања између Србије и Косова": Трамп о томе зашто заслужује Нобела за мир (видео)

"Зауставили смо масовна убијања између Србије и Косова": Трамп о томе зашто заслужује Нобела за мир (видео)

Блиц 20.09.2020
"Ми заустављамо масовна убијања између Косова и Србије. Дуго година су се убијали. Престаће да убијају једни друге", рекао је амерички председник Доналд Трамп на предизборном скупу у Фајетвилу у Северној Каролини. Трамп је… »
Трамп о предлогу за нобела: На предизборном скупу споменуо споразум у Вашингтону

Трамп о предлогу за нобела: На предизборном скупу споменуо споразум у Вашингтону

Вечерње новости 20.09.2020
ТРАМП је, између осталог, у суботу увече рекао да ће можда бити изабран за Нобелову награду за мир због недавно потписаног споразума између Београда и Приштине у Вашингтону. Он је напоменуо да очекује Нобелову награду за мир због… »
Трамп: Зауставили смо масовна убијања између Србије и Косова

Трамп: Зауставили смо масовна убијања између Србије и Косова

РТВ 20.09.2020
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп у предизборној кампањи у Северној Каролини рекао је, између осталог, да ће можда бити изабран за Нобелову награду за мир и у том контексту поменуо недавно потписан споразум између… »
Трамп: Прекинули смо масовна убијања између Србије и Косова

Трамп: Прекинули смо масовна убијања између Србије и Косова

Нова 20.09.2020
Амерички председник Доналд Трамп у предизборној кампањи у Северној Каролини рекао је, између осталог, да је номинован за Нобелову награду за мир и у том контексту поменуо недавно потписан споразум између Београда и Приштине у… »

Вести дана »