Povezane vesti
Kraj muke za Bejla u Realu: Murinjo vratio Velšanina kući
Vesti online 20.09.2020
Velški reprezentativac Garet Bejl vratio se u Totenhem posle sedam godina provedenih u Real Madridu, javlja AP. S njim je u londonski klub iz šampiona Španije stigao i odbrambeni igrač Serhio Regujon. Bejl (31), koji je u Real Madrid pre sedam godina… »
Lepo je vratiti se kući: Bejl nakon povratka u Sparse – Totenhem je poseban klub za mene, u njemu sam stvorio ime!
Hot sport 20.09.2020
Juče je odjeknula bomba na ostrvu, nakon što se Geret Bejl vratio u Totenhem. Nakon sedam godina, sjajni Velšanin se vratio u klub koji ga je lansirao na elitnu fudbalsku scenu. On na ‘ostvro’ dolazi kao pozajmljen igrač Real Madrida, u koji je… »
Bejl: Pravi trenutak za povratak, gladan sam trofeja
Nova 20.09.2020
Geret Bejl se vratio u Totenhem, klub iz kojeg je stigao u Real iz Madrida. Nije se naigrao u Španiji, bio je u nemilosti kod trenera Zinedina Zidana, pa je rastanak bio jedina opcija. Brzonogi Velšanin je srećan što će ponovo igrati fudbal, što će… »
Vratio sam se u Totenhem zbog murinja: Geret Bejl je stigao i želi da osvaja trofeje!
Mondo 20.09.2020
I dalje jedna od glavnih fudbalskih vesti ovih dana. I dalje jedna od glavnih fudbalskih vesti ovih dana. Geret Bejl je stigao! Ono što je navijačima Totenhema na početku prelaznog roka izgledalo kao san, sada se ostvarilo - Velšanin je ponovo u… »
Bejl: Motivisan sam, donosim pobednički mentalitet
N1 Info 20.09.2020
Krilni napadač Garet Bejl kaže da je srećan zbog povratka u Totenhem, klub iz kojeg je 2013. godine prešao u Real Madrid. "Lep je osećaj vratiti se, Totenhem je poseban klub za mene, u njemu sam stvorio ime. Nadam se da mogu da vratim kondiciju da… »
Beli deo Londona slavi, vratio se Bejl! Navijači nisu mogli da veruju kada su videli koji je broj odabrao
Sportal blic 19.09.2020
Velšanin Geret Bejl (31) vratio se u Totenhem, sad je to i zvanično, posle sedam sezona u Real Madridu sa kojim je osvojio sve što se može osvojiti, i to više puta. Pošto se danima ovaj transfer "krčkao" engleski klub je u subotu predstavio Bejla… »
Vesti dana »
Ministar Đurić razgovarao sa koleginicom iz Danske: Priština pokazuje krajnju nespremnost da primenjuje dogovoreno
Kurir pre 16 minutajoš 68 povezanih
U SAD otvorena birališta: Kladionice daju prednost jednom predsedničkom kandidatu
Danas pre 29 minutajoš 37 povezanih
VJT u Novom Sadu: Saslušano 48 osoba zbog obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih