Povezane vesti
Borci protiv ubijanja životinja "napali" vitrinu s mesom u marketu i odali poštu "žrtvovanim bićima"
Telegraf 20.09.2020
- Ja sam mislila da sam sve videla - glasio je jedan komentar. Aktivisti koji se bore protiv ubijanja životinja i konzumacije mesa u ishrani pronašli su novi način da iskažu svoj stav i odaju poštovanje žrtvovanim životinjama. Na Tviteru se nedavno… »
"E: sad sam sve video" Aktivisti okupirali vitrinu s mesom u marketu: Kada su ljudi videli šta rade nisu mogli da veruju
Blic 20.09.2020
Aktivisti koji se bore protiv ubijanja životinja i konzumacije mesa u ishrani pronašli su novi način da iskažu svoj stav i odaju poštovanje žrtvovanim životinjama. Na Tviteru se nedavno pojavila objava sa video snimkom koji prikazuje jednu od… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO “Profesorka u Nišu napravila listu studenata koji mogu na vežbe”: Valjevski gimnazijalci od jutros drže u blokadi zgradu Gradske uprave
Nova pre 21 minutajoš 19 povezanih

"Treba vas zauvek blokirati!": Građani besni zbog izveštavanja RTS posle završetka studentskog protesta
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih

RTS i dalje bez redovnog programa nakon okončanja studentske blokade
Danas pre 2 satajoš 24 povezane

Marta Kos u dvodnevnoj poseti Srbiji: Sastaje se sa Vučićem, Macutom i Brnabić
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

Pohapšeni zelenaši imali i zakupljene sefove?! Istraga o kriminalnoj grupi iz Čačka! Oglasio se branilac (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 19 povezanih