Povezane vesti
Borci protiv ubijanja životinja "napali" vitrinu s mesom u marketu i odali poštu "žrtvovanim bićima"
Telegraf 20.09.2020
- Ja sam mislila da sam sve videla - glasio je jedan komentar. Aktivisti koji se bore protiv ubijanja životinja i konzumacije mesa u ishrani pronašli su novi način da iskažu svoj stav i odaju poštovanje žrtvovanim životinjama. Na Tviteru se nedavno… »
"E: sad sam sve video" Aktivisti okupirali vitrinu s mesom u marketu: Kada su ljudi videli šta rade nisu mogli da veruju
Blic 20.09.2020
Aktivisti koji se bore protiv ubijanja životinja i konzumacije mesa u ishrani pronašli su novi način da iskažu svoj stav i odaju poštovanje žrtvovanim životinjama. Na Tviteru se nedavno pojavila objava sa video snimkom koji prikazuje jednu od ovakvih… »
Vesti dana »
Nikola Jokić je košarkaško čudo, MVP i najbolji na svetu! Niko nikada u istoriji nije zabeležio ovakav poduhvat
Kurir pre 24 minutajoš 49 povezanih
Ističe rok koji je Tramp dao Iranu za otvaranje Ormuskog moreuza
N1 Info pre 24 minutajoš 17 povezanih
Nakon 25 stepeni stiže drastična promena vremena: Oglasio se RHMZ, mraz će okovati Srbiju, a evo gde će pasti sneg na Uskrs
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih
'Nijedan čovek do sada ovo nije video': Artemis Dva otišao najdalje od Zemlje u istoriji
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih