Повезане вести
Љупка у сузама, открила име једине певачице која ју је назвала након инцидента о којем бруји Србија
Телеграф 20.09.2020
- Погађа ме што ме нико од наших заједничких пријатеља није позвао. Макар да ме куде... - рекла је певачица. Љупка Стевић (35) каже да ју је само једна певачица позвала након инцидента о којем Србија бруји од када се догодио… »
Љупки стигао удварач из Црне Горе! Ђетић дошао жутим "хамером" и поручио: "Очи моје, ломи га!"
Телеграф 20.09.2020
- Да знате, Љупка од вечерас има мене - поручио је Ђуришић. О Љупки Стевић (35) не престаје да се прича откако је 16. аептембра око 23 часа разлупала два аутомобила у власништву пуковника полиције Драгише Симића, са којим је 10… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 5 минутајош 110 повезаних
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 15 минутајош 30 повезаних
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 2 сатајош 51 повезана
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних