Povezane vesti
Ljupka u suzama, otkrila ime jedine pevačice koja ju je nazvala nakon incidenta o kojem bruji Srbija
Telegraf 20.09.2020
- Pogađa me što me niko od naših zajedničkih prijatelja nije pozvao. Makar da me kude... - rekla je pevačica. Ljupka Stević (35) kaže da ju je samo jedna pevačica pozvala nakon incidenta o kojem Srbija bruji od kada se dogodio, 16. septembra u… »
Ljupki stigao udvarač iz Crne Gore! Đetić došao žutim "hamerom" i poručio: "Oči moje, lomi ga!"
Telegraf 20.09.2020
- Da znate, Ljupka od večeras ima mene - poručio je Đurišić. O Ljupki Stević (35) ne prestaje da se priča otkako je 16. aeptembra oko 23 časa razlupala dva automobila u vlasništvu pukovnika policije Dragiše Simića, sa kojim je 10 godina bila u… »
Vesti dana »
Pali srpski Eskobar, hrvatski general i direktor Javnog preduzeća! Otkrivamo detalje tajne akcije srpskih službi sprovedene pod okriljem noći (video/foto)
Kurir pre 54 minutajoš 88 povezanih
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 4 satijoš 86 povezanih
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 4 satijoš 42 povezane
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 10 satijoš 36 povezanih