Povezane vesti
Pijem lekove za smirenje zbog kalašture: Nadežda Biljić o odnosu Tome Panića i Dragane Mitrović!
Mondo 20.09.2020
Tužiće Miću, hoće da razgovara sa suprugom, a evo šta će uraditi ako se Toma i Dragana poljube! Tužiće Miću, hoće da razgovara sa suprugom, a evo šta će uraditi ako se Toma i Dragana poljube! Nadežda Biljić je iskreno govorila o tome šta misli o… »
"Bilo je pitanje da li će preživeti": Nadežda Biljić otkrila sve o paklu kroz koji prolazi sa sinom: "Ima problem sa plućima"…
Blic 20.09.2020
Nadežda Biljić otkriva da joj teško pada prisan odnos Tome i Dragane u "Zadruzi" i da je zbog toga na lekovima. - Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lekove za smirenje. Ja sam dijabetečar, taj čuveni gestacijski šećer sam dobila u trudnoći i to će… »
Vesti dana »

Uprava univerziteta u Novom Pazaru: Zaposleni ušli zbog opasnosti od požara i pripreme za novu godinu
Radio 021 pre 21 minutajoš 48 povezanih

(Foto): Bujične poplave nose sve pred sobom, naređena hitna akcija! Najmanje 30 mrtvih u apokaliptičnim poplavama u Kini
Blic pre 31 minutajoš 24 povezane

Sednica Skupštine Vojvodine: Od jutra jako obezbeđenje ispred zgrade, PSG bojkotuje sednicu
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 1 satjoš 2 povezane

Bajatović: Novo odlaganje sankcija NIS-u dobra vest, neće biti nestašica i poskupljenja
NIN pre 56 minutajoš 10 povezanih