Повезане вести
Пијем лекове за смирење због калаштуре: Надежда Биљић о односу Томе Панића и Драгане Митровић!
Мондо 20.09.2020
Тужиће Мићу, хоће да разговара са супругом, а ево шта ће урадити ако се Тома и Драгана пољубе! Тужиће Мићу, хоће да разговара са супругом, а ево шта ће урадити ако се Тома и Драгана пољубе! Надежда Биљић је искрено говорила о… »
"Било је питање да ли ће преживети": Надежда Биљић открила све о паклу кроз који пролази са сином: "Има проблем са плућима"…
Блиц 20.09.2020
Надежда Биљић открива да јој тешко пада присан однос Томе и Драгане у "Задрузи" и да је због тога на лековима. - Нисам добро, поново сам почела да пијем лекове за смирење. Ја сам дијабетечар, тај чувени гестацијски шећер сам… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана