Povezane vesti
Pijem lekove za smirenje zbog kalašture: Nadežda Biljić o odnosu Tome Panića i Dragane Mitrović!
Mondo 20.09.2020
Tužiće Miću, hoće da razgovara sa suprugom, a evo šta će uraditi ako se Toma i Dragana poljube! Tužiće Miću, hoće da razgovara sa suprugom, a evo šta će uraditi ako se Toma i Dragana poljube! Nadežda Biljić je iskreno govorila o tome šta misli o… »
"Bilo je pitanje da li će preživeti": Nadežda Biljić otkrila sve o paklu kroz koji prolazi sa sinom: "Ima problem sa plućima"…
Blic 20.09.2020
Nadežda Biljić otkriva da joj teško pada prisan odnos Tome i Dragane u "Zadruzi" i da je zbog toga na lekovima. - Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lekove za smirenje. Ja sam dijabetečar, taj čuveni gestacijski šećer sam dobila u trudnoći i to će… »
Vesti dana »
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 52 povezane
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 50 povezanih
Kamere snimile nesreću kojoj je poginula devojčica (5), a njen brat (1) i majka su teško povređeni: Vozač izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo na trotoar pun ljudi
Nova pre 24 minutajoš 34 povezane
Spremite se, ovakav kraj avgusta i početak septembra niste očekivali: Biće 40°C, pa neverovatan preokret
Telegraf pre 44 minutajoš 27 povezanih
Na dnevnom redu i rebalans budžeta Vanredna sednica Skupštine Srbije: Poslanici i danas o 59 tačaka (video)
Blic pre 59 minutajoš 22 povezane