Повезане вести

Ђоковић у финалу Рима после велике борбе са Рудом

Ђоковић у финалу Рима после велике борбе са Рудом

Спутник 20.09.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у финале Мастерса у Риму, пошто је данас победио Норвежанина Каспера Руда 7:5, 6:3. У своје 10. финале турнира у Риму, Ђоковић се пласирао после два сата и 11 минута игре. Српски… »
Новак добио ривала у финалу Рима, и то после маратона од 3 сата: Идеалан расплет за Ђоковића!

Новак добио ривала у финалу Рима, и то после маратона од 3 сата: Идеалан расплет за Ђоковића!

Телеграф 20.09.2020
Биће и умор Шварцмана адут Ђоковићу. Дијего Шварцман играће против Новака Ђоковића у финалу Рима. Аргентинац је после маратона победио Дениса Шаповалова, са 6:4, 5:7, 7:6 (4), а сценарио је био идеалан за Ђоковића. Шварцман је… »
"Не желим то да радим, али кад ми дође...": Ђоковић о опомени за непристојно понашање

"Не желим то да радим, али кад ми дође...": Ђоковић о опомени за непристојно понашање

Телеграф 20.09.2020
Српски тенисер добио је опомену током меча полуфинала са Каспаром Рудом. Први тенисер света Новак Ђоковић опоменут је у трећем гему другог сета полуфинала Мастерса у Риму са Каспаром Рудом, а пре тога је у више наврата био… »
Шта ми причаш ј...Те: Ђоковић плануо током меча и жестоко се посвађао са Вајдом (видео)

Шта ми причаш ј...Те: Ђоковић плануо током меча и жестоко се посвађао са Вајдом (видео)

Курир 20.09.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић се после велике борбе и драме у првом сету, пласирао у финале Мастерса у Риму. Ђоковић је у мечу који је трајао дуже од два сата био бољи од Норвежанина Каспера Руда 7:5, 6:3, а тком првог… »

Вести дана »